Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ALABALIK AVCILIĞI ve TEKNİKLERİ

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Murat Abi,
Değerli bilgilerin için teşekkürler. Sivasa gelince beni ala avına götürme sözünü unutmamışsındır umarım.
Teşekkür ederim Görkem,
Faydalı olduysa ne mutlu.Sözümüz de söz bu arada:)

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Hayatımda bir defa alabalığı avlamak kısmet oldu.Karadeniz'in yayla eteklerinde avladığım bu güzel alabalığı yemek kısmet olmamıştı.İçini temizleyip tuzlayarak yayla evine bırakmıştım.Ertesi gün de üç kişi tereyağında kızaran doğal,gerçek alabalığı yağını katık ederek bana bana afiyetle yemişti.
Fakat balığı üç günde zor kandırabildim.Dediğiniz gibi görüntüye müthiş duyarlı bir balık. Tutana kadar yatmadığım kaya altı,uzanmadığım taşlık kalmamaıştı.Oldukça uyanık bir mahluk.Bir o kadar da dalgacı.Artık kuyruk mu kafa mı olduğunu anlayamadığım vuru
şlarla beni defalarca kandırmıştı.Tutunca da çocuklar gibi sevinmiştim.

Tecrübenin eseri güzel notlarla süslenmiş bu yazı için teşekkürler...
Teşekkürler Emre..Bu keyfi yaşamış rakibin zorluğunu bilen birinden güzel bir yorum görmek sevindirdi beni.:)

BAYBORA

Daimi Üye
Adı
Murat
Keyifle okudum Murat abi valla aklıma düşürdün en sonunda bu alabalığı sezonda kısmet olursa yanındayız:) Değerli bilgiler ve bu insanı şevke getiren güzel anlatım için ellerine emeğine sağlık. :harika:
Sağ ol Selahattin,kısmet olursa bekleriz.Gökhan la birlikte bir deneyin bakalım:)