Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alabalık avı için takım önerisi

eylmz

Daimi Üye
Mantar sap zevke kalmış birşey şahsen ben sevmiyorum evet alı de güzel renkler var

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
luremania uygun bence en iyisi

ErBo62

Aktif Üye
Adı
EREN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bakalım Ogi gidip birde yerinde görelim bi karar vericez daiwa crossfire yakin gibi onu seçenekler arasina koymamistim ama fiyat olarak ideal konumda :) luremania veya dead ringer de olabilir alana kadar kullanan arkadaşlar çıkar yorum alabilirsem daha iyi olacak

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eylmz

Daimi Üye
Dostum Kamis olayi cok farklı herkesin beğenisi farklı kalite ise fiyat ile doğru orantılı kalite sağlamlık şeklinde etki ederken kimisi sert kimisi yumuşak seviyor kimisi EVA sap kimisi mantar sap kimisi uzun kimisi kısa kıyıdan 3.30 m kullanan spinci ile de tanıştım 2.40 dan daha uzununu asla kullanamam diyenle de ikisi de 25 yıl dan fazla Balikci git kamislari incele al eline salla varsa arkadasında bir kaç atış yap en guzeli öyle olur ama atacağın yer dere ise etrafı ağaçlık ise 210 cm 3 + olanlari incele derim yok etrafı acık dere büyük diyorsan 240 cm al her zaman kullanırsın ayrıca esnek bir Kamis 15-20 metre atabiliyor ben 10-40 Kamis ile 5 gr mi atıyordum 20 m civarı alabalıkda aldım o şekilde daha küçük gramajları da attım misina ince olsun 0.20 nin altında

B

BS Okuru

Misafir
Bende kısmetse bu gece memlekete yola çıkacağım. Bizim oralarda takım taklavat bulunmayacağı için hem elimde daha önceden almış olduğum malzemeleri hemde ilave malzemeleri yanıma alıyorum. Her türlü kaşık ve sahteyi deneyeceğim. Fırat karasuda ve bazı küçük çaylarda şansımı deneyeceğim. İnşallah sende bende memleketten güzel haberler ile döneriz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ErBo62

Aktif Üye
Adı
EREN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Oğuz Bey malum ülkemizin içinde bulunduğu ohal ve terör durumlarının yarattığı memlekete giriş çıkışlarda yaşanan sıkıntılardan ötürü gidemedim o yüzden de malzeme alımı yapmadım artık Ocak-Şubat ayında gelen indirim zamanına güzel bir set kurmak için bekleyeme geçtim.