Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alabalık için takım tavsiye

tuğra

Üye
Merhaba arkadaşlar alabalık için derin suda avlanıyorum şuan bir set yapma aşamasındayım okuma ve system spinning kalmış 10 40 atar 240
Ve Shimano exact 3000 sad 4xsss+1 BB makine siparişi vermeyi düşünüyorum UYGUN mudur. Bu sete misine ne kullanmalıyım tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.
Saygılarımla...

B

BS Okuru

Misafir
Makine kamış seti alabalık için çok ağır.. Ayrıca kamış atari uygun değil siz hafif sahteler atacaksınız o yüzden lrf kamışlarına bir bakım maksimum 2-10 gr atarli olabilir mesela.. Makineye gelecek olursak 2000 likden büyük makineyi önermem.. Ne kadar hafif kombinasyon o kadar aktif avlanma hissi..

tuğra

Üye
Makine kamış seti alabalık için çok ağır.. Ayrıca kamış atari uygun değil siz hafif sahteler atacaksınız o yüzden lrf kamışlarına bir bakım maksimum 2-10 gr atarli olabilir mesela.. Makineye gelecek olursak 2000 likden büyük makineyi önermem.. Ne kadar hafif kombinasyon o kadar aktif avlanma hissi..
Teşekkürler.
Makine kamış ve misine tavsiyesinde bulunur musunuz?

tuğra

Üye
Avlanacağım yer Elazığ Keban
Bütçe herşey dahil 500 TL yi geçmeyecek

B

BS Okuru

Misafir
Okuma Inspira 20 sizin için olabilir.. Kamışi bilemeyecem zevk meselesi bence..

zaad

Daimi Üye
Adı
ZAFER A.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sizin söylediğiniz takım fazlası ile işinizi görecektir.

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif