Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alanya'dan gece At Çek ile levrek avı hakkında yardım lütfen

simiyagon07

Yeni Üye
cebo kuzen sensin heralde =)) ya arkadaşlara danışayım dedim :)) bizde ufak tefek yakalıyoruz :)) :eek:
He bilmezmiyim 3-4kiloluk levrekler.kuzen yarın yağmur diniyor.dalgali havada onceden sargoz karagöz tuttuğum meraya mi atayım yoksa sarisuyun önüne kumluga mi atayım?

DoğanÇıtak

Yeni Üye
He bilmezmiyim 3-4kiloluk levrekler.kuzen yarın yağmur diniyor.dalgali havada onceden sargoz karagöz tuttuğum meraya mi atayım yoksa sarisuyun önüne kumluga mi atayım?
5 yada 6 numara kanca büyük yem sülüneZ açığa at sarısu da olur bizim petrolün orada geçen attıgımız yer de olur karakulağın zamanı şimdi kesin sonuç alırsın yarın beraber gidelim hatta

simiyagon07

Yeni Üye
5 yada 6 numara kanca büyük yem sülüneZ açığa at sarısu da olur bizim petrolün orada geçen attıgımız yer de olur karakulağın zamanı şimdi kesin sonuç alırsın yarın beraber gidelim hatta
Yağmur fırtına bitti.suluneze uyuz oldum kuzen.subye ile şeytanın bacağını kırdım. Subyeden vazgecmem.deniz çok pis dun gece denedim.ot falan takılıyor uğraştiriyor.sarisuyun yanında denize oltayi atip makine ile arabaya oturarak 2kglik levrek aldılar.senin teyzeoglu ile gittim,5dk da bir gidelim gidelim dedi.ciktik geldik.yarin öğleden sonra, gece 12ye kadar kahya otelin önünde olcam.yagmurdan önce orda tuttum.oltam çok takıldı ama balık orda var.8-9 saat takilcaksan senin oraya geleyim