Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Albastar 1951 Brillant LRF 210 Kamış

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
kamış için size tavsiyem ucdan esneyen solid uçlu kamışları tercih etmeniz. daha uzak mesafelere rahat atabilmeniz açısından ucdan esneyen takımlar daha ideal. albastar kamışları bilmiyorum ama kendiniz giderek inceleyerek alırsanız daha doğru olur derim.

Nut

Aktif Üye
Adı
Göksel
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Albastar ile ilgili ders niteliginde bir tecrubem var.. Tica makinenin yedek kafasi icin fiyat sormustum Alba merkeze.. Makine parasi kadar para istediler.. Albastar markasindan uzak durun.. Size daha az butceyle daha guzel bir set.. Kasna avi icin kendime aynisindan aldım.. Spine başlangıç için ideal bir set..

Bütçe 120 TL

Daiwa Sweepfire EC 2500 Olta Makinesi - Spin Olta Kamışları

Lineaeffe Vigor Spin 240cm Spin Olta Kamışı Up To 30gr - Spin Kamışlar

+
SUFIX 0.18 DURAFLEX CLEAR MİS.100M - SUFIX DURAFLEX CLEAR MİSİNA SERİSİ

8703 000 RAPALA KLİPSİ BL- NICKEL 10 LU NO:000 - Olta Fırdöndüleri

Kendo Mebaru&Ajı Worm 1.5 inch LRF Silikonu 12 Adet - Lrf Sahte Yemleri

Hayabusa EX 922 No:2 Beat Roller LRF Jighead 0.9 gr 2.3 cm 5 li Paket - Lrf Sahte Yemleri

Son düzenleme:

sefo

Yeni Üye
Adı
Şerif
kamış için size tavsiyem ucdan esneyen solid uçlu kamışları tercih etmeniz. daha uzak mesafelere rahat atabilmeniz açısından ucdan esneyen takımlar daha ideal. albastar kamışları bilmiyorum ama kendiniz giderek inceleyerek alırsanız daha doğru olur derim.
Kamışın solid uçlu olup olmadığını nasıl anlarız? Bendeki kamış SHIMANO Catana Dx Spinning 210 cm(1-11g) bu solid uçlu mudur?

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Kamışın solid uçlu olup olmadığını nasıl anlarız? Bendeki kamış SHIMANO Catana Dx Spinning 210 cm(1-11g) bu solid uçlu mudur?
Üründe yazması lazım. solid uc çok esnek oluyor. lastik gibi. sizinki carbon malzeme sanırım komple.

garvan

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aynisindan bende almayı düşünüyorum. Siz üründen memnun musunuz?

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
shimano LRF kamışlardan kimse memnun değil hocam belirteyim. nette bir araştırma yapın isterseniz özellikle catana serisi çok kırılıyor. ben şahsen kullanmadım ama kullanıcı yorumları hep aynı şeyi söylüyor kırılıyor diyorlar.

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Catanadan memenunum ama alivioda kırılma sorunu duydum

garvan

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Catana dx 210cm 1-11gr ve catana fc1000 kombinasyonu düşünüyorordum fakat yorumları okudıktan sonra kafam çok karıştı. Kamış olarak ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum.