Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Albastar Telecast 2259 vs Albastar Flores 2265 iki kamış arasında kararsız kaldım yardımcı olurmusunuz?

harunuğur

Yeni Üye
Adı
harun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
selamlar,

bu iki olta kamışı arasında tavsiyelerinizi alabilir miyim?kullanan var mıdır?istanbulda istavrit için kullanacağım,Teşekkürler

Erdem82

Daimi Üye
Adı
ERDEM
Sadece istavrit için kullanacaksan Albastar Flores 2265 3.90m olanını tavsiye ederim. Diğer modele nazaran çok daha hafiftir. Makine olarak ta 5000 veya 6000 lik makine işini görecektir.

harunuğur

Yeni Üye
Adı
harun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sadece istavrit için kullanacaksan Albastar Flores 2265 3.90m olanını tavsiye ederim. Diğer modele nazaran çok daha hafiftir. Makine olarak ta 5000 veya 6000 lik makine işini görecektir.
Teşekkür ederim, peki 410cm daha iyi olur mu

Armagann

Yeni Üye
Adı
Armagann
Kan Grubu
O Rh Pozitif
selamlar,

bu iki olta kamışı arasında tavsiyelerinizi alabilir miyim?kullanan var mıdır?istanbulda istavrit için kullanacağım,Teşekkürler
Selamlar, Flores kullanıyorum düşüncelerim şöyle;
  • Bildiğimiz surf kamışlardan daha hafif, ince bir kamış (heavy spin gibi :) ) o yüzden çaparide sürekli at çek de hiç yormuyor,
  • kaliteli bir 5000-6000 lik makina ile de çok hafif bir takımınız olur,
  • istavrit çapari de vuruşları, balığı doldurmasını tıkır tıkır hissediyorsunuz,
  • Yemli avlarda hassasiyeti gayet başarılı,
  • 75-100 gr kurşuna kadar yetiyor bana, 80-150 gr atarlı yazıyor ama 150 atacağını sanmam yumuşak bi kamış. (Yani bi Salina ile atılan 150 gr kurşunun mesafesine gitmez ) Mart Nisan Mayıs ve sonrası aylarda (balık yakında olup çok mesafe istemediği için) memnunum ancak kış aylarında balık açıktayken ağır kurşun istediğinde işimi görmüyor.
  • Gezer fincanlı

harunuğur

Yeni Üye
Adı
harun
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar, Flores kullanıyorum düşüncelerim şöyle;
  • Bildiğimiz surf kamışlardan daha hafif, ince bir kamış (heavy spin gibi :) ) o yüzden çaparide sürekli at çek de hiç yormuyor,
  • kaliteli bir 5000-6000 lik makina ile de çok hafif bir takımınız olur,
  • istavrit çapari de vuruşları, balığı doldurmasını tıkır tıkır hissediyorsunuz,
  • Yemli avlarda hassasiyeti gayet başarılı,
  • 75-100 gr kurşuna kadar yetiyor bana, 80-150 gr atarlı yazıyor ama 150 atacağını sanmam yumuşak bi kamış. (Yani bi Salina ile atılan 150 gr kurşunun mesafesine gitmez ) Mart Nisan Mayıs ve sonrası aylarda (balık yakında olup çok mesafe istemediği için) memnunum ancak kış aylarında balık açıktayken ağır kurşun istediğinde işimi görmüyor.
  • Gezer fincanlı
bilgilendirme için Teşekkürler ;)