Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

albastar uniq 3251 alınır mı

sefashl

Yeni Üye
Adı
sefa
iyi forumlar herkese. şuan ki makinem als-40 ve bir tane spin kamışı almayı düşünüyorum bütçemde 1k civarı gibi. şimdi merak ettiğim bu kamış alınır mı çok bir bilgim yok yeni başladım bu olta işlerine zevkli geldiği için sahteyle at çek yapıyorum sürekli ama öğrendimki bunun için spin kamışı gerekiyormuş. bu kamış olmazsa farklı bir öneride alabilirim teşekkürler şimdiden

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoş geldin Sefa , fena bir kamışa benzemiyor fiyatı 1500 tl civarında gözüküyor , makinana 40 lık olduğu için 270 cm alman lazım , o fiyatlara bu kamışı sana tavsiye ederim Spro Dsx L 270 Cm 15-45 Gr Spin Kamış Fiyatları ve Özellikleri bu kamışı kendim de almayı düşünüyorum , birde atacağık sahteler kaç gram o da önemli.

sefashl

Yeni Üye
Adı
sefa
Hoş geldin Sefa , fena bir kamışa benzemiyor fiyatı 1500 tl civarında gözüküyor , makinana 40 lık olduğu için 270 cm alman lazım , o fiyatlara bu kamışı sana tavsiye ederim Spro Dsx L 270 Cm 15-45 Gr Spin Kamış Fiyatları ve Özellikleri bu kamışı kendim de almayı düşünüyorum , birde atacağık sahteler kaç gram o da önemli.
çok teşekkürler, abi inan bilmiyorum iki tane sahtem var ama kaç gramdır nedir bilmiyorum bir tane olta dükkanından aldım adam hangisini önerdiyse onu aldım 250tl bir şeydi ama eve geçince tekrar bi bakarım. kaç gram kullanmam gerekir normalde?

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Nerede avlandığını ve hedef balığını yazarsan daha iyi yardımcı oluruz.

Cetin_34

Aktif Üye
Adı
Çetin
Kan Grubu
A Rh Pozitif

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamışı kullanan yazarsa daha iyi olur ,10-40 kamışlar genelde serte yakın olur ama eline alıpta ucundan estetipte denemek lazım , sert bir kamış ise lüfer uygun olur.

sefashl

Yeni Üye
Adı
sefa
Kamışı kullanan yazarsa daha iyi olur ,10-40 kamışlar genelde serte yakın olur ama eline alıpta ucundan estetipte denemek lazım , sert bir kamış ise lüfer uygun olur.
abi bana lüfer için iyi rapala sahte önerebilir misin?

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Onu boğazda avlanan arkadaşlar yazarsa daha iyi olur her sene farklı bir sahte çalışıyor .

sefashl

Yeni Üye
Adı
sefa
Onu boğazda avlanan arkadaşlar yazarsa daha iyi olur her sene farklı bir sahte çalışıyor .
bugün ip yüzünden sanırım bilmiyorum sürekli düğüm tarzı bir şey oluyor ve kamışım bir parçasından kırıldı ama takıp oturtunca tekrar kullanılıyor gibi, istediğim şey ip misina önerisi yapabilir misiniz ve şok lider takmam gerekli mi gerekliyse onuda önerebilir misiniz bunlar için bütçemden daha çok orta seviye veya bir tık üstüde olabilir beni pişman etmesin aldığıma. bu aldığım ipin markasını bilmiyorum 140liraya taktırdım bir av dükkanında ama yani bezdirdi beni