Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ali expres spin makina ve misina tavsiye

mrtblby

Üye
Merhaba arkadaşlar aliexpresten uygun fiyatlı olarak önerebileceğiniz spin makinası var mıdır link gönderebilir misiniz, öneri yapabilir misiniz ayrıca alıcağım misina veya ip kalınlığı kaç mm olmalıdır yardımlarınızı bekliyorum herkeze rastgele.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mrtblby

Üye
Yurt dışında olduğumdan dolayı ali expresten almayı düşünüyorum burada baktım ama biraz pahalı makinalar

Y.EmreKOLAY

Yeni Üye
Adı
Yunus Emre KOLAY
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Kastking misinalar kesinlikle sağlam ve güzel tek eksisi boya bırakıyor

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.Sarımı, toplaması ve torku Kastking den çok daha iyi. Dişlide hiç kasmadı ve iple uyumu güzel.Fiyat konusunda biraz yüksek kalabilir ama aynı fiyat aralığındaki alternatiflerden kesinlikle önde. Şiddetle tavsiye ederim.Yedek kafayı unutmayın.
İp konusunda Kastking çok defolu çıktığı için almıyorum.Örgüdeki defolar yüzünden takılma ve düğüm yapıyor. Boyasıda cabası.Benim ucuz alternatifim Lotus 0.14 ve sezonu onunla geçirdim . Pahalı alternetifimse Yine Seaknight 0.16 w8 monster onunda kalınlığı bir tık fazla . 10 liralık lotus 100 metre işinizi fazlasıyla görür hatta yeniden alsam 0.12 alırım.
seanight axe.jpg
SEAKNIGHT AXE

mrtblby

Üye
Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum.Sarımı, toplaması ve torku Kastking den çok daha iyi. Dişlide hiç kasmadı ve iple uyumu güzel.Fiyat konusunda biraz yüksek kalabilir ama aynı fiyat aralığındaki alternatiflerden kesinlikle önde. Şiddetle tavsiye ederim.Yedek kafayı unutmayın.
İp konusunda Kastking çok defolu çıktığı için almıyorum.Örgüdeki defolar yüzünden takılma ve düğüm yapıyor. Boyasıda cabası.Benim ucuz alternatifim Lotus 0.14 ve sezonu onunla geçirdim . Pahalı alternetifimse Yine Seaknight 0.16 w8 monster onunda kalınlığı bir tık fazla . 10 liralık lotus 100 metre işinizi fazlasıyla görür hatta yeniden alsam 0.12 alırım.
Ekli dosyayı görüntüle 58543 SEAKNIGHT AXE
Çok teşekkürler verdiğin bilgiler için rastgele

B

BS Okuru

Misafir
Ekli dosyayı görüntüle 58543 SEAKNIGHT AXE

Devir Vs farklı ama tip olarak vega oceana ya benzettim
:)

EN_-t15Ynw.jpg

mrtblby

Üye
Ali expreste bir makina buldum fiyatıda uygun ama spin oltasına uygun mu değil mi onu tam çözemedim uygunsada 1000-7000 serisine kadar seçenek var sizce hangisini almalıyım.oltam alba star 270 10-40 spin olta

LIEYUWANG 13 + 1BB İplik Balıkçılık Reel Profesyonel Metal Sol/Sağ El Balıkçılık Reel Jantlar

mrtblby

Üye
Ali expreste bir makina buldum fiyatıda uygun ama spin oltasına uygun mu değil mi onu tam çözemedim uygunsada 1000-7000 serisine kadar seçenek var sizce hangisini almalıyım.oltam alba star 270 10-40 spin olta

Ali expresteki makinanın özellikleri
LIEYUWANG 13 + 1BB İplik Balıkçılık Reel Profesyonel Metal Sol/Sağ El Balıkçılık Reel Jantlar

IMG_6535.JPG

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aynısını benim kız LRF takımında uzun süredir kullanıyor. 1000 lik olanıyla bazı markaların 3000 lik makaralarını ağlatacak bir torku var. Kalama sesi ise dinlemekten zevk alınacak kadar güzel. Bunun yanı sıra klavuz teli ve kolu o denli kabaki neredeyse ton çekecek. Rulman sayısıda 13+1 dediğine bakmayın anca 3+1 olsa gerek. Spin için tavsiye etmem ama LRF ile kullanması zevkli .
çin makina.jpg