Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ali expres spin makina ve misina tavsiye

B

BS Okuru

Misafir
Fiyat olarak kabalama 150-250 tl civarı fiyatlar,
Biraz üstüne güzel makine zaten alıyorsunuz. Hatta aynı fiyatlara.

Gelecek olan bilinmez için 50-100 TL fark değer mi ,
Garantisi servisi yedekparça olayını hiç söylemiyorum bile.

Bu benim şahsi düşüncem.
Saygılar

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Bu benim şahsi düşüncem.
Saygılar
Enbiya makina yedek kafayla 165 liraya geldi . bu fiyat aralığında dünya devi markaların 2 sindende aldım 1 tanede 2 kat paraya faklı bir model aldım . Birisine boş takımı çekerken yosun takılmasın diye dua ediyorum. Birisine balık gelirse elle toplamak zorunda kalırım diye misinayı sağacak temiz yer arıyorum. Diğerindede her atışta aman misina boşluk vermesinde altına toplamasın diye elimle gererek sarıyorum. Sezon sonunda çöpe atacağımı bilsem yine Axe alırım. Kullanırken zevk almadıktan sonra yemişim garantisini . Bu sezon bana parasını fazlasıyla ödedi. Bir penn sargusII parasının ederi çıktı birde bu .Ama penn e verdiğim para tam 2 katı .Yoldada bıraksa canı sağolsun. Hakkım helal abisi.

mrtblby

Üye
Aynısını benim kız LRF takımında uzun süredir kullanıyor. 1000 lik olanıyla bazı markaların 3000 lik makaralarını ağlatacak bir torku var. Kalama sesi ise dinlemekten zevk alınacak kadar güzel. Bunun yanı sıra klavuz teli ve kolu o denli kabaki neredeyse ton çekecek. Rulman sayısıda 13+1 dediğine bakmayın anca 3+1 olsa gerek. Spin için tavsiye etmem ama LRF ile kullanması zevkli .Ekli dosyayı görüntüle 58564
Spin için tercih edilirse 5000-6000 olanını mı almak gerekir. Bu rakamlar makinanın büyüklüğü müdür yoksa sadece misina sarımıyla mı alakalıdır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mrtblby

Üye

Bu benim şahsi düşüncem.
Saygılar
Bencede haklısın ama ben geçici şuanki maddi durumlar dahilinde birşey alma düşüncesindeyim ileride güzel bir makina almayı planlıyorum :) bu makinada 8-9 dolar civarında.

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben 2000 lik kullanıyorum. 3000 likten büyüğünede gerek yok bence. Gereksiz ağırlık.8 -9 dolar dediğiniz makinadan bahsetmiyorum bu arada Axe dan bahsediyorum. Ona kefil değilim.Herneyse.

mrtblby

Üye
Ben 2000 lik kullanıyorum. 3000 likten büyüğünede gerek yok bence. Gereksiz ağırlık.8 -9 dolar dediğiniz makinadan bahsetmiyorum bu arada Axe dan bahsediyorum. Ona kefil değilim.Herneyse.
Teşekkür ederim saol verdiğin bilgiler için

larseras

Yeni Üye
Seaknight axe 4000 var bende. Spin için aldım. ancak makina beklediğim gibi çıkmadı. Bostayken kolu çevirince güzel dönüyor ancak ufak lidaki gibi bir balığı çekmekte zorlanıyorum. Adeta yorulup ölüyor makina. Arkadaşlardan yardım bekliyorum

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Seaknight axe 4000 var bende. Spin için aldım. ancak makina beklediğim gibi çıkmadı. Bostayken kolu çevirince güzel dönüyor ancak ufak lidaki gibi bir balığı çekmekte zorlanıyorum. Adeta yorulup ölüyor makina. Arkadaşlardan yardım bekliyorum
Sanırım buda 4000 lik ? Sizin makinada ciddi bir sorun var sanıyorum ..Bunu çeken makinanın lidakiyi çekmemesi imkansız ??