Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliağa'da tanıdık bir misafir..........

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca

....,birde Mustad iğneleri defterden sildim :D Selamlar.
Sevgili Mehmet'im inşallah bir dahaki sefere Al Yanaklı/Kalın dudaklıyı eline almak nasip olur kardeşim...:)

Mehmet'im, bizler biliyorsun mustad 496/01 iğneyi maunu veya yengeçi öldürmediği için kullanıyoruz..Zira diğer iğneler kalın olduğu için bu tür yemlerin ölmesine neden oluyor...

İlle de daha sağlam iğne istersen, mustad 530 veya 505 seriside güzel bir iğne...Sen sen ol, Mustad ı defterden silme derim..:p

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
İki harika vuruştan sonra o avlağı nasıl terkedebildiniz peki? :D
Kaçamasalarmış iyiymiş ama görecek günleri, kopartacak oltaları varmı o iki cengaverin. Sağlık olsun diyelim.
Yaşadığın o heyecanlı anları ben de burada yaşadım. O çipurayı kıyıya aldığını düşünürken "kaçtı" dediğin an şok oldum..
Bir dahakine rastgelsin

sa®gozmehmet

Daimi Üye
Adı
Mehmet TEKİN
Kaçan balık demekki tek değilmiş dediğiniz gibi sürü var herhalde.. Gerçekten kendim kaçırmış gibi üzüldüm İnşallah nasip olur alırsınız birdahaki sefere. Rapor için teşekkürler ve tebrikler sargozun da maşallahı var teselli ikramiyesi gibi:)

Sevgili Selahattin katılım için teşekkürler :) geçit balığı sürüler halinde geçer içlerinden bir tanesinin yolunu biraz değiştirebildim :) inşallah bir daha ki sefere artık,yılmak yok,devam kardeşim :) Selamlar.

sa®gozmehmet

Daimi Üye
Adı
Mehmet TEKİN
MEhmet ben anladım neden Çupra kaçtı diye.
Zira o Gazoz şişesi ile poz vermemek için.
Keşke kamışını koysaydın balığın yanına.
Avla ilgisi olmayan, sigara, şişse g,b, elemantler ile
resim çekmek pek hoş olmuyor görsel açıdan.
Kaçana üzüldüm gerçekten, şöyle yakışıklısından bir çupra
gözümüzü gönlümüzü açardı.
Kepçeyi unutma bir dahakine,rapor istiyoruz...
Sevgili Birol abi katılım için teşekkürler,zira rapor yakındır meraklanma :) bu arada gazoz şişesi sargoz ile bütün olduğu için öyle foto çektim :D kepçeyi bugün aldım artık kaçarı yok :) Selamlar.

sa®gozmehmet

Daimi Üye
Adı
Mehmet TEKİN
Sevgili Mehmet'im inşallah bir dahaki sefere Al Yanaklı/Kalın dudaklıyı eline almak nasip olur kardeşim...:)

Mehmet'im, bizler biliyorsun mustad 496/01 iğneyi maunu veya yengeçi öldürmediği için kullanıyoruz..Zira diğer iğneler kalın olduğu için bu tür yemlerin ölmesine neden oluyor...

İlle de daha sağlam iğne istersen, mustad 530 veya 505 seriside güzel bir iğne...Sen sen ol, Mustad ı defterden silme derim..:p
Sevgili İshak Hocam katılım için teşekkürler :) Mustad iğneler artık tarafımdan defterden silinmiştir.Bunun da sebebi eski kalitelerinde olmayışlarındandır,eski iğneleri arar olduk,bir daha canım yanacağına kullanmam olur biter,kullanan arkadaşlara saygım var,iri balıksa hedef ben artık Mustad 496 serisini düşünmüyorum.Bu arada sizi gördüğüme çok sevindim :) Selamlar.

sa®gozmehmet

Daimi Üye
Adı
Mehmet TEKİN
İki harika vuruştan sonra o avlağı nasıl terkedebildiniz peki? :D
Kaçamasalarmış iyiymiş ama görecek günleri, kopartacak oltaları varmı o iki cengaverin. Sağlık olsun diyelim.
Yaşadığın o heyecanlı anları ben de burada yaşadım. O çipurayı kıyıya aldığını düşünürken "kaçtı" dediğin an şok oldum..
Bir dahakine rastgelsin
Sevgili Şeref abi katılım için teşekkürler :) Avlağı terketmemin sebebi biraz dağıldığımdan ötürüdür :D o saatten sonra değil yem takmak,olta atmak denizi bile görmek istemedim.Yabancı videolarda hep seyrediriz ya balık salma sahnelerini,işte sanki ben o çipurayı denize saldım gibi bir kare getirin gözlerinizin önüne işte o kadar yakındık birbirimize :D o saatten sonra kim olsa dağılırdı :D inşallah başka sefere :) Selamlar.