Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

MyDarko

Aktif Üye
Adı
Mehmet
@Lazarus Hocam bu ürünleri bu şekilde mi sipariş ediyorsunuz ? john fisihing ulikefishing afislure gibi farklı farklı mağazalar var , ben bir ürün alırken hepsini aynı mağazadan alıyorum yoksa farklı farklı kargolar gelir değil mi ? 30 dolar sınırı sadece 1 kargo için geçerli değilmi ? Aynı gün içinde farklı mağazalardan toplamda 30 doların üzerinde alışveriş yapıldığında sıkıntı çıkıyor mu ? Çok soru sordum :D

mataha38

Aktif Üye
Adı
ali kemal demirezen
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Lazarus Hocam bu ürünleri bu şekilde mi sipariş ediyorsunuz ? john fisihing ulikefishing afislure gibi farklı farklı mağazalar var , ben bir ürün alırken hepsini aynı mağazadan alıyorum yoksa farklı farklı kargolar gelir değil mi ? 30 dolar sınırı sadece 1 kargo için geçerli değilmi ? Aynı gün içinde farklı mağazalardan toplamda 30 doların üzerinde alışveriş yapıldığında sıkıntı çıkıyor mu ? Çok soru sordum :D
aliexpres icin soruyorsan fark etmez 70 dolarin ustundrkiler sikinti cikabilir ama cikmayabilirde sansa kalmis sonucta para geri iade oluyor

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Farkli magazalardan alisveris yapildigi zaman hem kargolar hem de gelis zamanlari farkli. Ama tek magazadan alindigi zaman tek kargo sorun olabilir. En nihayetinde her turlu para iadesi var.

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
aslında farklı farklı kargolarda gelmesı daha ıyı .. evet 1 kargo ıcın 30 € olması lazım ama hıc bır alıexpress satıcısı tam rakam yazmaz merak etmeyın .. sıkıntı da cıktıgını sanmıyorum pek sıkıntı cıkacak olursa da ufak bır mesajla duzeltırsınız :D ama cogu bılıyor gumruk olayını

Habip07

Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
arkadaşlar merhaba aliexxpresden sahte falan aldım 17/11 de istanbul a gelmiş ürün ama hala antalya ya teslim olmadı. Kargo kayıp mı oldu acaba 3 haftadır gelmedi istanbuldan napayım beklemeye devam mı edeyim yoksa siparişi iptal mi edeyim.

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
arkadaşlar merhaba aliexxpresden sahte falan aldım 17/11 de istanbul a gelmiş ürün ama hala antalya ya teslim olmadı. Kargo kayıp mı oldu acaba 3 haftadır gelmedi istanbuldan napayım beklemeye devam mı edeyim yoksa siparişi iptal mi edeyim.
Urun Turkiye ye girdiyse korkma ergec gelir kapina hele kayitliysa hayatta onu calip yalan edemezler icini ferah tut.
Benim bi kargom vardi kayitli geliyordu 3 ay falan olmustu tam umidi kesiyordum kapi caldi :D
aliexpress dr biraz relax olmak lazim dert olur yoksa icine bosver dispute açarsın olur biter ;)

Habip07

Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
Urun Turkiye ye girdiyse korkma ergec gelir kapina hele kayitliysa hayatta onu calip yalan edemezler icini ferah tut.
Benim bi kargom vardi kayitli geliyordu 3 ay falan olmustu tam umidi kesiyordum kapi caldi :D
aliexpress dr biraz relax olmak lazim dert olur yoksa icine bosver dispute açarsın olur biter ;)
Çokta öyle aman aman bişey değil zaten hocam , aynı adamdan daha önce ürün aldım tekrar sipariş verdim. Önceki 3 haftada gelmişti bu 3 hafata istanbuldan buraya gelemedi. Bekliyoruz bakalım dediğin gibi unutucaz öyle gelicek galiba.

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çokta öyle aman aman bişey değil zaten hocam , aynı adamdan daha önce ürün aldım tekrar sipariş verdim. Önceki 3 haftada gelmişti bu 3 hafata istanbuldan buraya gelemedi. Bekliyoruz bakalım dediğin gibi unutucaz öyle gelicek galiba.
Unutunca daha guzel oluyor aaa lan bak bunuda almistik diyorsun kendi kendine hediye gibi geliyor:D