Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

gkhnd09

Yeni Üye
Adı
Gökhan
Hiç birisi yeni teknoloji falan değil . 70-80 lerde BUTCHER TAIL adıyla sunulup unutulan 25 yıl sonra WHOPPER PLOPPER Adıyla tekrer hortlayan modeller.
Resimdeki (ALTTA) büyük olan butcher tail 1974 model ! Üstteki replikası 2017 model whopper plopper (butcher tail imitasyonu)..

Ekli dosyayı görüntüle 77669
Doğrudur araştırmadım hiç geçmişini 70 li yıllarda balık çok tuttum ama böyle birşey görmedim solucan yengeç midye yeterliydi o yıllarda hatta çogu zaman hamur yumurta karardık :) Bu tarz değişik bir sistem görünce paylaşmak istedim ilginç bir yapıda cazip olduğu için,fiyatı ucuz yapısı değişik olmasıydı. İş yaparmı siparişim gelince göreceğiz inş.

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Trulinoya fishing lure floating pencil for sea fishing 2 sizes 10g 21g Minnow lure Bait fishing tackle quality Hook model-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

Bunu ilk çıktığında da paylaşmıştık ancak balığa ayda bir çıktığım için aksiyon görmeden yazmak istemedim ancak 3-3.5 dolara bunlar var iken 60-70 lira verip duo alan çok üzülür o kadar diyim..Erim aksiyon görüntü zaten resimlerde var..Daha ucuz satıcılar var 3.20.-3.50 bandında

zaad

Daimi Üye
Adı
ZAFER A.
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Dolar 4,52 iken yaptığım alışverişte şimdi extrede gördüm 4,76 dan kesmişler ücreti. Hay ben böyle düzene........

Son düzenleme:

barlas61

Daimi Üye
Adı
Okan
Dolar 4,52 iken yaptığım alışverişte şimdi extrede gördüm 4,76 dan kesmişler ücreti. Hay ben böyle düzene........
Hocam kredi karti ile odemelerde zaten banka senin gordun kurdan almiyor. Benim yaptim her alisveriste mesela 70 diyosa 75-76 falan cekiyo karttan.

Rx7

Daimi Üye
Adı
Yasin Bol
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Sanmam degildir.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
son 15 gün içerisinde aliexpress'ten alışveriş yapan arkadaşlardan gönderi takibinde sorun yaşayan var mı?

10 gündür en ufak bir güncelleme yok , bütün ürünler uçağa binmiş görünüyor .

rates

Yeni Üye
Adı
Recep ATEŞ
Kan Grubu
O Rh Negatif
Melih bey 4 alışverişimden sadece 1 tanesi çok geç geldi. Oda sürekli uçuşta gözüktü sonradan geldi. Diğerleri 1 hafta içinde elime geçmişti.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Melih bey 4 alışverişimden sadece 1 tanesi çok geç geldi. Oda sürekli uçuşta gözüktü sonradan geldi. Diğerleri 1 hafta içinde elime geçmişti.
standard ali express ile gelenler 10 günde elime geçti , diğerlerinin akıbeti belirsiz.

gelecek tabii biliyorum da beklemek , hele ki kritik lazım olan malzemeler olunca insanı çıldırtıyor