siparişler çok geç gelmeye başladı.
track de edilemiyor artık 3 haftadır uçakta diye takılı kaldı, eskiden böyle olmuyordu ptt'den bile mesaj geliyordu.
Artık bilerek yaptıklarını düşünmeye başladım , depoda bekletiyorlar diye düşünüyorum.
Takip edilebilir kargolarda sorun yok, gerçi bir iki aydır ben de ilk siparişlerimi yeni verdim. 3 haftadır uçakta görünenler hala orada görünürken bir gece ansızın gelebilir

Yanwen ile gönderilenler öyle oluyor ve genelde çok geç geliyor. Uçağa binene kadar takip var sonrasında uçağa alındı aşamasında kalıyor takip edilemediği için.
Melih seni yakalamışken şu ekipmanları da sorayım sana, tabi mesajı gören ve yardımcı olmak isteyen başka arkadaşlar da yazabilirler, aliden öyle bilmeden aldım ama nerelerde kullanabilirim biraz anlatabilir misin?
İlk baştaki mavi ve siyah 7cm 10g 30cm dalarlı, kırmızı kaşık 40g mavi 25g üst en sağ ikisi de 10cm 9g
Eklemli 10,5cm 15g 50cm dalarlı, yeşil siyah 12cm 20g 1m dalarlı, turuncu siyah ve limon pembe 11cm 13,5g 1m dalarlı, en sağdaki limon 5,5cm 9g 1m dalarlı.