Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif

uozkan

Aktif Üye
Adı
Uğur Özkan
Kan Grubu
A Rh Negatif

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
iyi günler arkadaşlar bugün şans eseri fark ettiğim aliexpress mobil uygulamasındaki özelliği sizinlede paylaşmak istedim belki bilen vardır ama ben gibi bilmeyende vardır diyerekde....herhangi bir ürün resminin tıkladığımızda büyüyor ve sağ üst kısımda kamera ve diske resmine benzer kayıt et simgeleri çıkıyor kamera resmine tıkaldıgımız zaman aynı benzer ürünün farklı satıcılardaki fiyatlarını kıyaslıyor en ucuz kimde gibi ve elinizde bir sahte var onun resmini yüklediğiniz zaman ona en yakın benzer ürünleri sizin için sırlaıyor :harika::harika:
WhatsApp Image 2019-02-26 at 15.29.50(1).jpeg

kulelisevdalısı

Aktif Üye
iyi günler arkadaşlar bugün şans eseri fark ettiğim aliexpress mobil uygulamasındaki özelliği sizinlede paylaşmak istedim belki bilen vardır ama ben gibi bilmeyende vardır diyerekde....herhangi bir ürün resminin tıkladığımızda büyüyor ve sağ üst kısımda kamera ve diske resmine benzer kayıt et simgeleri çıkıyor kamera resmine tıkaldıgımız zaman aynı benzer ürünün farklı satıcılardaki fiyatlarını kıyaslıyor en ucuz kimde gibi ve elinizde bir sahte var onun resmini yüklediğiniz zaman ona en yakın benzer ürünleri sizin için sırlaıyor :harika::harika:
Ekli dosyayı görüntüle 89185
lrf her derde deva kıstırma kurşun sudan ucuz fiyatı ile cep dostu :)

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif