Aliexpress

Dün BEARKING mağazasından bu sahteyi sipariş verdim arkadaşlar.
Çok anladığımdan değil de 🙂 Hoşuma gitti, yorumları da güzeldi.

90mm, 10gr yarım metre dalarlı bir sahte.

Levrek ve Lüfer için hangi hava ve su koşullarında iş yapabilir, ya da iş yapar mı fikirlerinizi merak ediyorum

Ücreti $3.50 + $0.99 Shipping
Ürün linki: (link)
03df1b7.png

Çok güzel bir sahtedir. Limon rengini gece için tavsiye ederim.Ben her zaman Barakuda meralarında avlanırım. Barakuda da iş yaptığını kesinlikle söyleyebilirim. Yanlız tek kötü yanı sahte küçük olduğu için Barakuda tamamen yutarsa mirinayı kesip sahtenizle birlikte yol alabiliyor. Ayrıca atışnın mesafesinin mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Trulinoya sahtelerin hepsinin erimi ve kalitesi çok iyidir. Bende yaklaşık 6-7 çeşit trulinoya var hepsinden de menunun. Sadece 40g olan bir sahtesi var onu kesilikle almamanızı öneririm. Yüzüşü berabat.... (link) Kesinlikle alınmamasını öneririm. Paranız boşa gider...

Son düzenleme:
Çok güzel bir sahtedir. Limon rengini gece için tavsiye ederim.Ben her zaman Barakuda meralarında avlanırım. Barakuda da iş yaptığını kesinlikle söyleyebilirim. Yanlız tek kötü yanı sahte küçük olduğu için Barakuda tamamen yutarsa mirinayı kesip sahtenizle birlikte yol alabiliyor. Ayrıca atışnın mesafesinin mükemmel olduğunu söyleyebilirim. Trulinoya sahtelerin hepsinin erimi ve kalitesi çok iyidir. Bende yaklaşık 6-7 çeşit trulinoya var hepsinden de menunun. Sadece 40g olan bir sahtesi var onu kesilikle almamanızı öneririm. Yüzüşü berabat....

Teşekkürler Abdullah abi, daha ziyade gündüzleri balığa çıkıyorum. Peki suyun bulanıklığı ya da berraklığı durumunda fikriniz var mı?

Bizim buralarda barakuda yok sanırım ama lüferler için söylediğiniz geçerli olabilir 🙂 Geçen sezon iyi bir vuruştan sonra yemli takımı bomboş çekmiştim. Mantardan arkasını kesmiş komple götürmüştü. Sahtelerle avlanmaya yeni başlayacağım kısmet olursa

Teşekkürler Abdullah abi, daha ziyade gündüzleri balığa çıkıyorum. Peki suyun bulanıklığı ya da berraklığı durumunda fikriniz var mı?

Bizim buralarda barakuda yok sanırım ama lüferler için söylediğiniz geçerli olabilir 🙂 Geçen sezon iyi bir vuruştan sonra yemli takımı bomboş çekmiştim. Mantardan arkasını kesmiş komple götürmüştü. Sahtelerle avlanmaya yeni başlayacağım kısmet olursa
Levrek avı konusunda hiç bir fikrim yok Mustafa... Ama levrek peşinde koşan arkadaşlar bu konuda sana yorum yazabilir.. Ama gündüz avlarında Color C, A, ve D iş yapar diye düşünüyorum.... Ama sahtenin erimini görünce iyi ki almışım diyeceğinizden eminim. Bende aldığın bu sahteden 10 adet var 🙂 Toplamda 200 den fazla sahtem var 🙂 Her avda bir tanesini koparsam bile ömür boyu yeter sanırım 🙂

Levrek ve Lüfer için hangi hava ve su koşullarında iş yapabilir, ya da iş yapar mı fikirlerinizi merak ediyorum

03df1b7.png
almayı düşündüğüm sahtelerden özellikle yeşil olanı iyi bir gümüş balığı taklidi olabilir..

03df1b7.png
Bu arada yazmayı unutmuşum sahtelerin bazıları su alabiliyor. Çin malı sahtelerin genel sorunu bu sanırım. O yüzden kullanmadan önce ön ve arka halkaların çevresine güçlü yapıştırıcı sürmenizi öneririm...

Arkadaşlar selamun aleyküm bana yanlış ürün gelmiş nasıl düzeltebilirim

Aleykümselam,
Benzer sorunları yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa daha doğru bilgi verebilirler ama benim tavsiyem önce satıcı ile iletişime geçip durumu bildirmeniz ve bir şekilde uzlaşmaya çalışmanız. Olumsuz bir durum olursa da Dispute açıp para iadesi istersiniz. Dispute açarken size hatalı gönderilen ürünün fotoğrafını çekerek ekleme şansınız da var. Detaylı bilgiye şu adresten bakabilirsiniz (link)

Aleykümselam,
Benzer sorunları yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa daha doğru bilgi verebilirler ama benim tavsiyem önce satıcı ile iletişime geçip durumu bildirmeniz ve bir şekilde uzlaşmaya çalışmanız. Olumsuz bir durum olursa da Dispute açıp para iadesi istersiniz. Dispute açarken size hatalı gönderilen ürünün fotoğrafını çekerek ekleme şansınız da var. Detaylı bilgiye şu adresten bakabilirsiniz (link)
Çokteşekkür ederim Mustafa Bey

Back