Aliexpress

LRF için silikon balık yapmayı planlıyorum. Aliexpressten bu iş için en uygun (ucuz) jighead tavsiyeniz olursa sevinirim. Jigheadi silikonun içine yerleştireceğim. Buyutlarını ona göre önerirseniz sevinirim. Aslında kendim inceledim ama LRF hakkında hiç bir bilgim olmadığı için sizlerin fikrini almak istiyorum. Sadece iğne tavsiyesi de olursa sevinirim...
Mesela aşağıdaki 6# nolu iğne boyuları bakımından LRF için uygun mudur?

(link)

Son düzenleme:
LRF için silikon balık yapmayı planlıyorum. Aliexpressten bu iş için en uygun (ucuz) jighead tavsiyeniz olursa sevinirim. Jigheadi silikonun içine yerleştireceğim. Buyutlarını ona göre önerirseniz sevinirim. Aslında kendim inceledim ama LRF hakkında hiç bir bilgim olmadığı için sizlerin fikrini almak istiyorum. Sadece iğne tavsiyesi de olursa sevinirim...
Mesela aşağıdaki 6# nolu iğne boyuları bakımından LRF için uygun mudur?

(link)
lrf yi cok buyutme sonuc olarak spin olayinin bir alt kolu lrf ile eskina da yakalaniyor yani hedef balik onemli olan

lrf yi cok buyutme sonuc olarak spin olayinin bir alt kolu lrf ile eskina da yakalaniyor yani hedef balik onemli olan
Hedef balığım yok Enez. Sadece onuda becerebilir miyim diye deneyecektim. Ama dün denedim çok küçük ahşaba şekil vermek çok zor geldi sıkıldım bıraktım 🙂 Yinede yorum için teşekkürler.

Hedef balığım yok Enez. Sadece onuda becerebilir miyim diye deneyecektim. Ama dün denedim çok küçük ahşaba şekil vermek çok zor geldi sıkıldım bıraktım 🙂 Yinede yorum için teşekkürler.
ahsap degilde pnomatik hortum veya beyaz tukenmez kalemlerin ustunde calisabilirsin
20160427_133336.jpg ben bundan su ustu yapicam mesela

ahsap degilde pnomatik hortum veya beyaz tukenmez kalemlerin ustunde calisabilirsin
38131 dosyayı görüntüle ben bundan su ustu yapicam mesela
Su üstünü ahşaptan yapmak çok kolay... O konuda yeterince deneme yaptım ben. Yüzüşleri de neredeyse orjinalleri ile bire bir oluyor. Sadece doğru yere ağırlık koyman yeterli... Ben boyarım epoxi ile kaplarım ve güzel boyarım diyorsan sana kaplama aşamasında bıraktığım 5 yada altı su üstü gönderebilirim. Sadece kaplama ve boya işi kaldı...

Su üstünü ahşaptan yapmak çok kolay... O konuda yeterince deneme yaptım ben. Yüzüşleri de neredeyse orjinalleri ile bire bir oluyor. Sadece doğru yere ağırlık koyman yeterli... Ben boyarım epoxi ile kaplarım ve güzel boyarım diyorsan sana kaplama aşamasında bıraktığım 5 yada altı su üstü gönderebilirim. Sadece kaplama ve boya işi kaldı...
endüstri boyaları satıyorum boya konusunda skıntım yok evet su ustu yapmak kolay lakın bunu bir gaga ile dalarlı sahteye de çevırebılırım..elimde muhtelif büyüklükte bilyeler mevcut. dediğim 8lik veya 6 lık pnomatik hortum yada bir kalemi kesip ufak bir sahteye dönüştürmek. yada aliden al hic ugraşma 😀

Selamlar bende epeyce ürün sipariş ettim. Hem gölde hem tuzlu suda kullanacağım ürünler.Sahteler için geldiklerinde koruma amaçlı Abdullah Bey'in dediği gibi güzelce birleşim yerlerini japonlayıp daha sonra hanımın şeffaf parlatıcı ojeleriyle tamamen kaplayacağım 😀 . Aslında durum şu.Ben spin avcılığa yeni başladım ve deneyim kazanana kadar bu sahteler ile yol alacağım.Herşeye hakim olduktan sonra artık orjinal sahteler ile yol alacağım.Av yapacağım yer özellikle Abdullah Bey bilir akarca koyunu çok kayalık , yosunlu bir yer.

Siparişlerim :

(link)
(link)
(link)
(link) ( japan ima çakması )
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Selamlar Alidayıdan bitane stcker buldum sipariş vermeyi düşünüyorum . Belki daha önce bahsi geçmiş olabilir ama ben yinede paylaşmak istedim.
0,54$ fiyatı.(link)
QB6LRk.jpg

Back