Kurşunla birlikte dibe mi göndereceksin kamerayı?Gece zokada sırf izlemek için alım diyorum 🙂 ama 18-19 metreler karanlık olacağı için iş görür mü bilemedim 🙁
Kurşunla birlikte dibe mi göndereceksin kamerayı?Gece zokada sırf izlemek için alım diyorum 🙂 ama 18-19 metreler karanlık olacağı için iş görür mü bilemedim 🙁
Kurşunla birlikte dibe mi göndereceksin kamerayı?
çok mantıklı tebrikler,Aynen öyle ayrı bir düzenekte dibe inecek. 30 m. su geçirmezliği var nasılsa 🙂
tr satış fiyatı hb 648 tl wifi olanısj5000+ diyorum 🙂
Tri-Poseidon markada güzel.Yedek kafaya sardım daha tuzlu su görmedi 1 numara aldım 165 mm gösteriyor ama biraz kalın olabilir 0.18 diyelim çekeri 9 kilo diyor 5 lt suyla denedim normal bir düğüm şişeye dans ettirdi 5 litre suya dans ettiren ip en az 7-8 kilo çeker kalama kamış yardımı ile 10 kilo üstüne yolu var bence alın deneyin.Zaten Aliexpress olsun youtube olsun % 99 olumlu yorum alıyor genelde ipler. Bilinen marka ve mağazaları kullanın ama.Aliexpress'ten ip misina alan var mı? Varsa yorum alabilir miyim? Kalınlıkları falan tutuyor mu? Şu aşağıdakilerden birini alıp denemeyi düşünüyorum ne dersiniz?
(link)
(link)
Ya da farklı önerisi olan varsa onu da deneyebilirim.