Aliexpress

Bana ayni gün geldiği de oldu ayrı ayrı geldiğinde farklı satıcılardan aldıysanız ayni günde gelse farklı paketlerle geliyor

ptt elemanı aradı kapıdayız postanız var diye paketi görünce şaşırdım ptt sitesine baktığımda giriş filan gözükmüyordu geleli 1 hafta olmuştur rahat

PTT Takipte giriş gözükmeyen takip no hangi harflerle başlıyordu acaba?

Benim şuan ikisi LP diğeri RJ ile başlayan 3 farklı siparişim var. RJ ile başlayan sisteme girilmiş. Ama LP'lerde bir bilgi yok. Daha önce çok alışveriş yaptım ama bu LP 'yi de yeni gördüm bu arada.

İşin kötüsü bizim ilçede PTT bu çinden gelen kargoları asla eve teslim etmiyor. Kaç kez tartıştım. 20'den fazla kargoyu gidip kendim almak zorunda kaldım hep.

Bugün 11.11 ne alalım acil tavsiye

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rapala icin iğne lazım 3 lü

Bugün 11.11 ne alalım acil tavsiye

Bu 11.11'in gazına da fazla gelmemek lazım aslında 🙂
1-2 hafta önce ben de gelmiştim ve bugünü bekliyordum ama bir kaç üründe farkettim ki aslında bugün yapılan indirimler normal zamanlardaki satış fiyatına neredeyse eşdeğer oluyor.

Mesela aşağıdaki makina aylardır çok uzun süredir indirimli olarak $19.90'a satılmaktaydı.
11.11'e yaklaşırken bu üründeki indirimi kaldırıp fiyatı $40 civarına çektiler
Ve bugün 11.11 indirimiyle $19.59'a satılıyor 🙂

(link)

Yine bu aşağıdaki makinanın 4000'liğini normal zamanda indirimli olarak $26.57'e almışım. Ve uzun süre de o fiyattan satıldı.
Bugün fiyatı $52.09 yerine $24.48 görünüyor.

(link)

Muhtemelen bir kaç gün sonra da eski indirimli fiyatlarından satışa devam edilecek.

Back