üsküdarlı balıkçı
Daimi Üye
- Adı
- Vaner
Link bu...
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben özellikle sarı (ya da tam "limoniçe"ben bunlardan satın aldım kullanıyorum abı yuzuslerı hıc fena degıl
Abi sarı limon olanı ben beğenmedim hatta en çok ondan aldım ama ne biliyim güzel gelmedi bana hiç sırtı siyah kenarları gümüş olan güzel birde nar çiçeği kafası olan model hoşuma gittiBen özellikle sarı (ya da tam "limoniçe") olanı merak ediyorum..
Resimlerde bile çok güzel görünüyorlar.. Alttaki üçünden ben de alacaktım ama ürün kalmamıştı.. Gümüş ile nar kafalı gümüş çok güzel görünüyor..Abi sarı limon olanı ben beğenmedim hatta en çok ondan aldım ama ne biliyim güzel gelmedi bana hiç sırtı siyah kenarları gümüş olan güzel birde nar çiçeği kafası olan model hoşuma gitti
![]()
Lenovo S90-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
benım aldıgım modeller abı 8,3 cm 5,3 gr agırlıklarında senın verdıgın lınkdekı urun 8,9 cm 7,1 gr agırlıkta bıraz agır bu sankı.Resimlerde bile çok güzel görünüyorlar.. Alttaki üçünden ben de alacaktım ama ürün kalmamıştı.. Gümüş ile nar kafalı gümüş çok güzel görünüyor..
Tahmini Teslimat ZamanıEvet, benimkiler 8,9 cm ve 7,1 gram.. Seninki daha iyiymiş.. Linki hatırlıyor musun?
Tamam, sağolasın.. Bakıyorum..