Lazarus
Daimi Üye
- Tepki
- 1,368
- Ödül
- 113
Çok iyi tr satışı var ama 10 tl falan ucuza geliyor aliden yorumunu raporu bekliyorum. 🙂Çok çabuk geldiler
![]()
![]()
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok iyi tr satışı var ama 10 tl falan ucuza geliyor aliden yorumunu raporu bekliyorum. 🙂Çok çabuk geldiler
![]()
![]()
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiyedeki mm cinsinden misina numaraları hakkında bilginiz varsa aşağıdaki fotoğrafta bu numara cinsinden de yazılmış..İyi günler aliexpress ten misina sipariş edicem fakat sitede yazan numaralardan birşey anlamadım hangi numara misina sipariş etmeliyim ? Göl ve barajlarda turna ve sazan avına gidiyorum.0,4 ve 8 arası numaralar var. (link)
10mm olurmu yahu.. 10mm 1cm yapar🙂) halat mi sipariş veriyorsunuz. Bir yalnislik olmasın.Türkiyedeki mm cinsinden misina numaraları hakkında bilginiz varsa aşağıdaki fotoğrafta bu numara cinsinden de yazılmış..
0.4 numara 10 mm -- 0.6 numara 12 mm -- 0.8 numara 14mm -- 1 numara 16 mm -- 1.2 numara 18 mm -- 1.5 numara 20 mm şeklinde numralandırma devam ediyor
Banada bir yanlışlık bar gibi geldi10mm olurmu yahu.. 10mm 1cm yapar🙂) halat mi sipariş veriyorsunuz. Bir yalnislik olmasın.
Yazan rakam neyse misina capinin mm cinsinden kendisidir.
0.4= 0.4mm misina çapıBanada bir yanlışlık bar gibi geldi
Başlarına sıfır koymayı unutmuşum 🤣 Yaşlanma alametleri başlamış bende 🙂10mm olurmu yahu.. 10mm 1cm yapar🙂) halat mi sipariş veriyorsunuz. Bir yalnislik olmasın.
Yazan rakam neyse misina capinin mm cinsinden kendisidir.
![]()
On numara beş yıldız
Cinden aldığım en iyi sahte
Turna katili olacak
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(link)
ben de bundan almıştım sizinkisine benzer. aksiyonu harika, ufak kuyruk kısmını pıtır pıtır sallayarak gelmesi turnayı çok kışkırtacak gibi geliyor bana da. sezon açılsın güzel avlar yapar umarım hayırlı olsun.