Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
İyi günler aliexpress ten misina sipariş edicem fakat sitede yazan numaralardan birşey anlamadım hangi numara misina sipariş etmeliyim ? Göl ve barajlarda turna ve sazan avına gidiyorum.0,4 ve 8 arası numaralar var. AliExpress Mobile - Global Online Shopping for Apparel, Phones, Computers, Electronics, Fashion and more
Türkiyedeki mm cinsinden misina numaraları hakkında bilginiz varsa aşağıdaki fotoğrafta bu numara cinsinden de yazılmış..
0.4 numara 10 mm -- 0.6 numara 12 mm -- 0.8 numara 14mm -- 1 numara 16 mm -- 1.2 numara 18 mm -- 1.5 numara 20 mm şeklinde numralandırma devam ediyor

Atakan_Ulusoy

Aktif Üye
Türkiyedeki mm cinsinden misina numaraları hakkında bilginiz varsa aşağıdaki fotoğrafta bu numara cinsinden de yazılmış..
0.4 numara 10 mm -- 0.6 numara 12 mm -- 0.8 numara 14mm -- 1 numara 16 mm -- 1.2 numara 18 mm -- 1.5 numara 20 mm şeklinde numralandırma devam ediyor
10mm olurmu yahu.. 10mm 1cm yapar:)) halat mi sipariş veriyorsunuz. Bir yalnislik olmasın.

Yazan rakam neyse misina capinin mm cinsinden kendisidir.

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
10mm olurmu yahu.. 10mm 1cm yapar:)) halat mi sipariş veriyorsunuz. Bir yalnislik olmasın.

Yazan rakam neyse misina capinin mm cinsinden kendisidir.
Başlarına sıfır koymayı unutmuşum :koptum: Yaşlanma alametleri başlamış bende :)

Abdullah SÜRÜCÜ

Daimi Üye
Adı
Abdullah
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben 2500 lük makinede 3 numara yani 0,28 mm olanı kullanıyorum. Bir üst numarayı sardımmı 3.5'i kesinlikle olmuyor. Çok kalın geliyor ve atış mesafesi çok düşüyor. Benim şu an at çekte kullandığım misina bu. Dip avında 3.5 olanı yani 0.32 mm olanı kullanıyorum. Çok dayanıklı bir misina. Takıldımı koparmak oldukça zor oluyor.

eylmz

Daimi Üye

On numara beş yıldız
Cinden aldığım en iyi sahte
Turna katili olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ibrahim1903

Aktif Üye
Adı
ibrahim
Kan Grubu
B Rh Negatif

On numara beş yıldız
Cinden aldığım en iyi sahte
Turna katili olacak

Tahmini Teslimat Zamanı

ben de bundan almıştım sizinkisine benzer. aksiyonu harika, ufak kuyruk kısmını pıtır pıtır sallayarak gelmesi turnayı çok kışkırtacak gibi geliyor bana da. sezon açılsın güzel avlar yapar umarım hayırlı olsun.

eylmz

Daimi Üye
Tahmini Teslimat Zamanı

ben de bundan almıştım sizinkisine benzer. aksiyonu harika, ufak kuyruk kısmını pıtır pıtır sallayarak gelmesi turnayı çok kışkırtacak gibi geliyor bana da. sezon açılsın güzel avlar yapar umarım hayırlı olsun.
Seninki daha uygunmuş fiyat olarak
İgne değişimi şart öndeki İgne gagayı takıldığı icin soktum zaten gerekte yok
İğneler kalitesiz ve küçük oldugu icin değiştirmek şart
Bu da son hali