batuhan111
Daimi Üye
- Adı
- metin
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Aliexpress sabahtan kapalıydı. Şu an itibarı ile sorun yok ...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.comAli gakko dan iP misina alan , “ben aldim Harika çikti” diyen varmidir??
Kamis biraz riskli yolda kirilma vs olma durunu var bir arkadasim yazin lineaffe'nin bir modelini getirtti halkalardan biri kirik cikti buradan almak daha mantikliArkadaşlar merhaba ; aliexpresten olta alan arkadaş var ise önerisini almak isterim ben inceledim ancak çok güvenemedim.Var ise önerisi olan çok sevinirim.
genelde yenikapı istavrit veya çinekop ta kullanılmak amacıyla almayı düşünüyorum.
Harika çıkması göreceli.Kastking Mega 8 gayet güzel bir ip.Üzerindeki çekerleri karşılayan abartı rakamlar yazmayan yumuşak güzel bir ip..0.14 olanından çok memnun kaldım..Kalın olanlarından aynı verimi alamayan arkadaşlar oldu ancak 0.14 her türlü 11 doları hak ediyor.. 5 kilo çekeri var. Shimano kariki j braid 0.15 - 0.16 üstlerinde 9 kilo çeker var 5 kilo Gümmm..Ali gakko dan iP misina alan , “ben aldim Harika çikti” diyen varmidir??