Aliexpress

valla neler buluyorum da 🙂 aliye satışı yok hep fabrika çıkışı ürünler 1200 tane alcan gümrük falan fılan 😀 ticarete sokturcaklar benı 😀
Ticari amaçla İp misina getirip satış yapar arkadaşım var... Bana özelden bir kaç tane gönder belki kanına girebilirim...

(link) .. geç kalmışsın ama renkler bitmiş fiyatını da yükseltiyolar talep çok oldugu için 125mm lure diye arat ara ara yeniler gelebilir .. verdıgım lınktekı renk uyuyorsa kacırma
Limon arıyorum ben, malum forum limoncu hep. Ben de üstadların peşinden gidiyorum ki siftah yapayım spinde.
Çok teşekkür ederim, hemen de buldun vallaha.

Ticari amaçla İp misina getirip satış yapar arkadaşım var... Bana özelden bir kaç tane gönder belki kanına girebilirim...
çok dallanıp dudaklansında istemiyorum malum yarın ne olacagı belli degil.. (link) şunu mesela buldum.. getirtirsem aslında eritirim ama gümrük falan filan kaca gelir kaca satarım onu planlamam gereklı tabı kı

çok dallanıp dudaklansında istemiyorum malum yarın ne olacagı belli degil.. (link) şunu mesela buldum.. getirtirsem aslında eritirim ama gümrük falan filan kaca gelir kaca satarım onu planlamam gereklı tabı kı
Getirmek çok sıkıntı değil önemli olan pazarlayabilmek... Öyle ahım şahım paralarda tutmuyor... Ancak piyasada benzer çok ürün olduğu için büyük paralar kazanmak zor... Bakkalm misali 3-5 kuruş üzerine koyup satıyorsun... Yoksa pek alan olmuyor... Alan 3-5 kuruşa satıyor mu dersen tabiki satmıyor 🙂

Back