Aliexpress

30*100 cm Lazer Kaplama Vinil Holografik Oto Araba Wrap Film Gökkuşağı Araba Vücut Dekorasyon Krom Sticker Sac Çıkartması araba styling
(link) to Clipboard
(from AliExpress Android)

El yapimi sahte mini jig vs lerde is yapar mi acaba cok janjanli duruyor
Gümüş olanı tam biçilmiş kaftan İsmail.😉

Monster w8 kullanan abilerimize bir soru 0.16 mm si mono misinada kac mm ye denk geliyor ve max 100 grama kadar 0.16 yeter mi?
Yeni kullanmaya başladığım Monster W8 ip misinanın kutusunda 0.16 mm yazıyor. Dijital kumpas ile ölçtüğümde kalınlığı 0.24 mm geliyor.

kutusunda 0.26 mm yazan, kumpas ile ölçtüğümde 0.35 mm gelen Kendo x8' den
mahin düğümü ile 2 kamış boyunda şok yaparak kullanıyorum. 220 gr a kadar kurşun kullandım.

Gümüş olanı tam biçilmiş kaftan İsmail.😉

Martta siparis vereyim abi bayagi ilgi cekici hosuma gitti is yapabilir bence

Yeni kullanmaya başladığım Monster W8 ip misinanın kutusunda 0.16 mm yazıyor. Dijital kumpas ile ölçtüğümde kalınlığı 0.24 mm geliyor.

kutusunda 0.26 mm yazan, kumpas ile ölçtüğümde 0.35 mm gelen Kendo x8' den
mahin düğümü ile 2 kamış boyunda şok yaparak kullanıyorum. 220 gr a kadar kurşun kullandım.

Sazan icin 0.23 u yeterli olur mu abi bir tane de 0.23 siparis vereyim diyorum o da hemen hemen 0.32 mm falandir sanirim denize 0.16 sazana 0.23 kullanirim.

Martta siparis vereyim abi bayagi ilgi cekici hosuma gitti is yapabilir bence

Sazan icin 0.23 u yeterli olur mu abi bir tane de 0.23 siparis vereyim diyorum o da hemen hemen 0.32 mm falandir sanirim denize 0.16 sazana 0.23 kullanirim.
Benim bilgim yeterli değil. Bende yeniyim bu işlerde 🙂

HTB1nCtWKpXXXXaPXFXXq6xXFXXXK.jpg

Arkadaşlar bunlardan kullanan oldu mu ? tak çıkar kolaylığı açısından iyi gibi geldi bana ne dersiniz ? açma yapar mı acaba ? en ufağına 9 kg çeker yazmışlar.

(link)

Back