Aynı makineyi almayı düşünüyorum bende YouTube da açmışlar içini 7 bilya çıktı bilginiz olsun tek kafamı kurcalayan ben 7000 lik olanı surf için almayı düşünüyorum ancak makine spin yazıyorBu makinenin (link) 7000 lik olanını kullanan var mı? Yorumlar baya olumlu görünüyor, fiyatı da çok iyi geldi
7 bilya da çok iyi, zaten abartılı yazıyor Çinliler 🙂 Ben de boğazda kullanmak için düşünüyorum. Alanların yorumlarına bakılırsa iyi duruyor.Aynı makineyi almayı düşünüyorum bende YouTube da açmışlar içini 7 bilya çıktı bilginiz olsun tek kafamı kurcalayan ben 7000 lik olanı surf için almayı düşünüyorum ancak makine spin yazıyor
F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben siparişi verdim şimdi beklemedeyim 🙂7 bilya da çok iyi, zaten abartılı yazıyor Çinliler 🙂 Ben de boğazda kullanmak için düşünüyorum. Alanların yorumlarına bakılırsa iyi duruyor.
Ben de 🙂))))Ben siparişi verdim şimdi beklemedeyim 🙂
Misinaya karar veremedim ama 300 metre ip misina var en çok sipariş verilen 20 TL civarında onu almayı düşünüyorum sen aldınmı misinaBen de 🙂))))
eee ne yeptınız
Bu ipin (link) 0,16 mm sinden almıştım daha önce, henüz kullanmadım...Misinaya karar veremedim ama 300 metre ip misina var en çok sipariş verilen 20 TL civarında onu almayı düşünüyorum sen aldınmı misina