Aliexpress

Bu makinenin (link) 7000 lik olanını kullanan var mı? Yorumlar baya olumlu görünüyor, fiyatı da çok iyi geldi

Bu makinenin (link) 7000 lik olanını kullanan var mı? Yorumlar baya olumlu görünüyor, fiyatı da çok iyi geldi
Aynı makineyi almayı düşünüyorum bende YouTube da açmışlar içini 7 bilya çıktı bilginiz olsun tek kafamı kurcalayan ben 7000 lik olanı surf için almayı düşünüyorum ancak makine spin yazıyor

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynı makineyi almayı düşünüyorum bende YouTube da açmışlar içini 7 bilya çıktı bilginiz olsun tek kafamı kurcalayan ben 7000 lik olanı surf için almayı düşünüyorum ancak makine spin yazıyor

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
7 bilya da çok iyi, zaten abartılı yazıyor Çinliler 🙂 Ben de boğazda kullanmak için düşünüyorum. Alanların yorumlarına bakılırsa iyi duruyor.

eee ne yeptınız

mesaj attım ürün gelmedi diye, oda bana senin posta dağıtıcınla alakalıdır diye cevap döndü, aynı dönemde daha önce sipariş verip aldığım mağazadan tekrar aldığım 6 rapalam da gelmedi, PTT görevlisine söyledim, oda ben bakıp haber veririm dedi, sonrada bekleyen ürün yok diye haber verdi,

ortada kaldı yani..

Back