Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

LPR ALPER

Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu makinenin Tahmini Teslimat Zamanı 7000 lik olanını kullanan var mı? Yorumlar baya olumlu görünüyor, fiyatı da çok iyi geldi
Aynı makineyi almayı düşünüyorum bende YouTube da açmışlar içini 7 bilya çıktı bilginiz olsun tek kafamı kurcalayan ben 7000 lik olanı surf için almayı düşünüyorum ancak makine spin yazıyor

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

uozkan

Aktif Üye
Adı
Uğur Özkan
Kan Grubu
A Rh Negatif
Aynı makineyi almayı düşünüyorum bende YouTube da açmışlar içini 7 bilya çıktı bilginiz olsun tek kafamı kurcalayan ben 7000 lik olanı surf için almayı düşünüyorum ancak makine spin yazıyor

7 bilya da çok iyi, zaten abartılı yazıyor Çinliler :) Ben de boğazda kullanmak için düşünüyorum. Alanların yorumlarına bakılırsa iyi duruyor.

LPR ALPER

Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
7 bilya da çok iyi, zaten abartılı yazıyor Çinliler :) Ben de boğazda kullanmak için düşünüyorum. Alanların yorumlarına bakılırsa iyi duruyor.
Ben siparişi verdim şimdi beklemedeyim :)

hasanduman

Aktif Üye
Adı
HAsan
Kan Grubu
A Rh Negatif
eee ne yeptınız
mesaj attım ürün gelmedi diye, oda bana senin posta dağıtıcınla alakalıdır diye cevap döndü, aynı dönemde daha önce sipariş verip aldığım mağazadan tekrar aldığım 6 rapalam da gelmedi, PTT görevlisine söyledim, oda ben bakıp haber veririm dedi, sonrada bekleyen ürün yok diye haber verdi,

ortada kaldı yani..

uozkan

Aktif Üye
Adı
Uğur Özkan
Kan Grubu
A Rh Negatif