Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
O marka iyi bir marka diye biliyorum, başka ürünlerine bakmıştım ama aldığım bir ürünü de yok belirteyim bunu. Sadece 2000'lik var ellerinde. 22 usd fiyatı var 2000'lik olanın. 207g ve 8kg draglı bir makine satıcının verilerine göre. 0,235mm 150metre misina kapasitesi var deniyor ama buna ne kadar güvenmek lazım bilemedim. Altta bir yerde makinenin içini gösteren bir foto var. Ofotolar genelde doğru. Oradan iç yapısıyla ilgili daha net izlenim elde edebilirsiniz.
parça resmini inceledim. Burdan görünen makarayı ittiren çark simetrik, yani makaranın her bölümüne eşit ip sarıyor görünüyor. Spin makinalar da öne doğru yığılma olan durum bunda yok gibi. Spin için pek verimli olmayabilir. Bilya sayısı fiyatına göre fena değil gibi.

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Alibaba'da bu taraz bir ürün arıyorum

sd13_012.jpg 02_schneider_img00.jpg

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Ekli dosyalar

batuhan111

Daimi Üye
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende açmıştım böyle bir konu.Aliexpress de çok var...
TSURINOYA TEPAN VIB DW52 50mm/7g Metal VIB Black Bass Lure Bait Saltwater Fishing Lure Bait With Treble Hook VIB Blackbass Bait-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

Hot Sale 1 Pieces28g 75mmMeta lVIB LureFishing Spoon Freshwater Fishing Hard LureSliceJigBait Spoon Fishing Tackle Metal Jigging-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

New Fishing VIB Lure Bait Fighting New Arrival Vibration Hard Foods 5.2cm 10g Fresh Salt Water 1 Piece-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

TOMA 3PCS/lot Metal VIB Fishing Lures Spoon Lead Fish 26g 75mm Metal Lure Seabass Bait With 6# BKK Hooks Fishing Tackle-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

TOMA Metal VIB 2PCS/lot Fishing Lures Sinking 8colors 58mm 11g Hard Bait Vibration Metal Jigging Spoon Bass Lure-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

Tsurinoya VIB Metal Spoon 18g 23g 1pc Fishing Bait Lead Fish Metal Jig Fishing Lure with Two Hooks-in Fishing Lures from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

_Rastgele_

Daimi Üye
Adı
SERDAR
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aliexpress'ten 2017 Aralık ayında verdiğim siparişimin koruma süresi bugün bitiyor,
anlaşmazlık açarken , bu mesaj çıkıyor! ve anlaşmazlık açamıyorsun.

*Kayıtlarımız, siparişinizin son zamanlarda gönderildiğini ve şu anda nakliye halindeydiğini gösteriyor. Bu gönderim yöntemi için, varış ülkenizde hiçbir izleme bilgisi sağlanmayacak. Geçmiş deneyimlerimize göre, paketlerin çoğu satıcının vaat ettiği süre içinde teslim edilecek. Paketiniz 2018-03-02 yılına kadar gelmezse, lütfen anlaşmazlığı açın. Bunu hemen halledeceğiz. Sabrınız için teşekkür ederiz.
Şiparişini takip etmeye git*

diye
Ürün gelmezse paranın üstüne yatacaklar galiba!
yada satıcı süreyi uzatacak , bakalım bugün ne olacak?
Satıcı süreyi uzatmazsa ,anlaşmazlık açamazsan ,mal gelmezse artık Aliexpress'ten alışveriş yapmanın bir anlamı kalmayacak gibi gözüküyor.!