Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kullanan arkadaşların yorumlarında ve bir arkadaşın iki ürünü karşılaştırma sonununda monsterW8 daha iyi diyorlar, mega 8 e göre. ben mega 8 sipariş ettim geldi ama bundan sonrakini monster W8 sipariş edeceğim, sonuçta 2 dolar fiat farkı var. ras gelsinkastkig mega 8 mi daha iyi, seaknight monster w8 mi?
Tahmini Teslimat ZamanıAliexpers'ten ürünlerim gelmeye devam ediyor, şimdiye kadar herhangi bir sorun çıkmadı, 40 a yakın ürün sipariş ettim bazıları geldi bazıları yolda görünüyor sadece bir ürün hala kargoya verilmeyi bekliyor görünüyor.
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı
Selçuk bey iş yapar diye aldık daha deneme fırsatım olmadı spin kamışıma makina alma aşamasındayım, onu alınca denemek için bir yerlere giderim o zaman bakacağız, ama şahsi görüşüm iş yapacak gibi duruyor aliexpress tede beş bine yakın yorum var iyi çalışacak diye düşünüyorum.Bu üründen ben de sipariş verdim birkaç çeşit. Geldikten sonraki izleniminiz nasıl Yavuz Bey? İş yapar mı sizce?
kıyıdan iş yapması zor . erimleri cok kısa . ayrıca baglantı noktalarından su alabılıyorlarTahmini Teslimat Zamanı
Bu üründen ben de sipariş verdim birkaç çeşit. Geldikten sonraki izleniminiz nasıl Yavuz Bey? İş yapar mı sizce?
Enez bey bağlantı yerlerine bir yapıştırıcı sıkmayı düşünüyorum kullanmadan önce japon tarzı ama daha karar vermedim suya dayanıklı bir yapıştırıcı olması lazım.kıyıdan iş yapması zor . erimleri cok kısa . ayrıca baglantı noktalarından su alabılıyorlar