Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
kastkig mega 8 mi daha iyi, seaknight monster w8 mi?
Kullanan arkadaşların yorumlarında ve bir arkadaşın iki ürünü karşılaştırma sonununda monsterW8 daha iyi diyorlar, mega 8 e göre. ben mega 8 sipariş ettim geldi ama bundan sonrakini monster W8 sipariş edeceğim, sonuçta 2 dolar fiat farkı var. ras gelsin

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Ekli dosyalar

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu ürünü bende almıştım, bana gelmedi.
Evet, ürün bedavadan biraz daha pahalı olduğu için ben de balıklama almıştım. Anca geldi bir aydan fazla sürdü gelmesi. Fakat ürün çok hafif 3.5 gr :) tekneden sırtı çekilir anca.
IMG_20180305_192543.jpg

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Ekli dosyalar

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Aliexpers'ten ürünlerim gelmeye devam ediyor, şimdiye kadar herhangi bir sorun çıkmadı, 40 a yakın ürün sipariş ettim bazıları geldi bazıları yolda görünüyor sadece bir ürün hala kargoya verilmeyi bekliyor görünüyor.
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı
Tahmini Teslimat Zamanı

Bu üründen ben de sipariş verdim birkaç çeşit. Geldikten sonraki izleniminiz nasıl Yavuz Bey? İş yapar mı sizce?

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bu üründen ben de sipariş verdim birkaç çeşit. Geldikten sonraki izleniminiz nasıl Yavuz Bey? İş yapar mı sizce?
Selçuk bey iş yapar diye aldık daha deneme fırsatım olmadı spin kamışıma makina alma aşamasındayım, onu alınca denemek için bir yerlere giderim o zaman bakacağız, ama şahsi görüşüm iş yapacak gibi duruyor aliexpress tede beş bine yakın yorum var iyi çalışacak diye düşünüyorum.

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
kıyıdan iş yapması zor . erimleri cok kısa . ayrıca baglantı noktalarından su alabılıyorlar
Enez bey bağlantı yerlerine bir yapıştırıcı sıkmayı düşünüyorum kullanmadan önce japon tarzı ama daha karar vermedim suya dayanıklı bir yapıştırıcı olması lazım.

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Sarozorfoz japon yeterlı ama dedıgım gıbı erımı ıyı degıl aksıyonu guzel ama kayıkla sırtı yapılır aslında