Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Enez bey bağlantı yerlerine bir yapıştırıcı sıkmayı düşünüyorum kullanmadan önce japon tarzı ama daha karar vermedim suya dayanıklı bir yapıştırıcı olması lazım.
Aktivatörlü Japon yapıştırıcı;)

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Ercüment benım ısım olmuyor kurşun arkası ıle abi genelde sıg meralar benım avlandıgım yerler .. ama kayıktan levrek alanı duydum bende

Ardaaykul

Üye
Adı
Arda
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Colmic italyan çok kaliteli bir marka. Cindy modelide en çok tutulanlardan. Marka olarak muadili kıyaslaması yapamam ancak tr piyasasında 1000 tl üstü fiyat çıkar. Bende waveinn den sipariş vermek istiyorum ancak 3 parça kamışın kargo esnasında 5 parça gelmesinden korkuyorum. Yoksa bu fiyata tr de böyle kamış yok emin olabilirsin.

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Açık Taşınabilir Balıkçılık Kıskaç Paslanmaz Çelik Kilit Balıkçılık Cazibesi Mücadele Balık Dudak Tutucu Kapmak Aracı
Outdoor Portable Fishing Gripper Stainless Steel Lock Fishing Lure Tackle Fish Lip Gripper Grabber Tool-in Fishing Tools from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android)Online Shop Açık Taşınabilir Balıkçılık Kıskaç Paslanmaz Çelik Kilit Balıkçılık Cazibesi Mücadele Balık Dudak Tutucu Kapmak Aracı | Aliexpress Mobile
Boyu ufak ama gayet sağlam ve kullanışlı bu paraya çok bile

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Ekli dosyalar

Sarozorfoz

Daimi Üye
Adı
Yavuz
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Aktivatörlü Japon yapıştırıcı;)
Ercüment bey sizin önerinizi dikkate alarak elimde olan 404 aktivatörlü yapıştırıcı ile Aliexpress ten aldığım sahtelerin bağlantı yerlerine suya indirmeden önce biraz ilaç damlatıp üstüne aktivatörü sıkacağım, inşallah oralardan su almazlar;););) Teşekkürler herkese kolay gelsin.

Ekli dosyalar