Aliexpress

Perakende, 2017 sıcak modeli, Bir balıkçılık lures, bearking balıkçılık bait popper içindeki mıknatıs sistemi, 90mm
(link) to Clipboard

Colour B ve D

Bearking profesyonel sıcak balıkçılık cazibesi, seçmek için 5 renk, popper 60mm 7.0g, sert yem pvc kutusu, krank yem minnow
(link) to Clipboard

Colour E

Bearking profesyonel balıkçılık lures, popper 55mm 7.0g, sert yemler, 3D gözler, balıkçılık tackle. bearking crankbait iyi hooks
(link) to Clipboard

Colour D

Bu popperlar zargana da is yapar mi?
2. linkteki poperların renk A'sını tavsiye ederim... Uzun süre kullanmasamda çok saldırı aldı...

Ercüment abi paylaştığın haber ile Turk'o aynı değil bildiğim kadar. Turk'o yu üreten Erkan Gürültü diye bir kardeşimiz. FB de grubu da var. Bildiğim kadar Anadolu yakasında bir atölye de kendisi üretiyor. Slikonlar balik da üretmeye başladı hatta. Spin e çok gitmediği için ve yeteri kadar sahte olduğu için hiç Turk'o kullanmadım ama gördüğüm kadar oldukça başarılı ürünler. Özellikle FB deki raporlarda gördüğüm kadar kullanıcılar çok memnunlar.
Böyle girişimleri duydukça çok memnun oluyorum 👍

Gelmesi biraz uzun sürdü ama gayet iyiye benziyor. Boğazda deneyelim bakalım 🙂
(link)
Satıcıya rica ettim yedek yumuşak eva kol gönderdi. Ayrıca yedek kafa da mevcut.
500 mt 0,16 mm (link) ip sardım

Dosyalar

• 20180314_140425[1].jpg
    20180314_140425[1].jpg
    54.7 KB · Okunma: 71
  • 20180314_141457[1].jpg
    20180314_141457[1].jpg
    20.2 KB · Okunma: 69
  • 20180314_180056[1].jpg
    20180314_180056[1].jpg
    32.9 KB · Okunma: 70
  • 20180314_182222[1].jpg
    20180314_182222[1].jpg
    18.5 KB · Okunma: 71
O zaman siparis vereyim abi. Oburleri icin ne diyosun is yapar mi?
Birinci linktekilerden de var bende... Erimi gayet güzel... Çok fazla kullanma fırsatım olmadı... Popper, top water karışımı bir aksiyonu var... Bu hafta favori sahtelerimden fırsat olursa ikisinide denerim... Ama dediğim gibi 2. linkteki color A bence kandırma konusunda başarılı bir sahte... Diğer bütün renkleri de var bende... Ben su üstü sahtelerde biraz fazla aksiyon veriyorum... O yüzden balıklar genelde ıskalıyor 🙂 Gerçi kilo üstü olsalar pek ıskalamazlar ama benim avlakta genelde boylar standart... 35 - 40 arası ispendekler... Bu hafta 10 atışta 6 saldırı aldım... 6. sında zorla balığa aldırdım sahteyi...

Birinci linktekilerden de var bende... Erimi gayet güzel... Çok fazla kullanma fırsatım olmadı... Popper, top water karışımı bir aksiyonu var... Bu hafta favori sahtelerimden fırsat olursa ikisinide denerim... Ama dediğim gibi 2. linkteki color A bence kandırma konusunda başarılı bir sahte... Diğer bütün renkleri de var bende... Ben su üstü sahtelerde biraz fazla aksiyon veriyorum... O yüzden balıklar genelde ıskalıyor 🙂 Gerçi kilo üstü olsalar pek ıskalamazlar ama benim avlakta genelde boylar standart... 35 - 40 arası ispendekler... Bu hafta 10 atışta 6 saldırı aldım... 6. sında zorla balığa aldırdım sahteyi...

Abi o zaman 1. Linktekinden belirttigim 2 rengi 2. Den senin dedigin renkteb 2 tane soyluyorum takilirsa vs yedegi olsun cok sagol cevap icin

merhabalar turna için almayı düşünüyorum hangi renklerden alayım avlanacağım yerler kapulukaya kesikköprü tarafları
(link)

Back