smucuk
Daimi Üye
- Adı
- Selçuk
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
AliExpressin kargo olayı biraz detaylı. Uçağa teslim edilmesi Havaalanı deposuna teslim edilmesi anlamındadır muhtemelen. Aynı anda havaalanına ulaşsa bile kargo türünün, kargo şirketlerinin öncelikleri var. Aynı dükkanın mallarının bile kargolanma şekli nedeniyle öncelikleri olabilir. Burada anlam veremediğimiz birçok konu nakliye işinin içinde kesinlikle anlamlandırılıyor ve aynı sınıftaki kargolar aynı havuzda toplanarak kullanıcıya gönderiliyor. İşim uluslararası nakliye olduğu için neler olduğunu anlayabiliyorumaslına bakarsan uçağa teslim ediliş tarihleri farklı.
Bana öyle geliyor ki kamış türkiye'ye vardıktan sonra burda işleme konulmadığından bekledi.
Çünkü kastking'ten 4-5 ayrı ürün almıştım aynı anda çıktı dükkandan ama kamış china air olduğu için farklı bir konteynıra verildi muhtemelen.Diğerleri 10 günde standar aliexpresle hemen geldi.
En azından tesadüf olduğunu anlamış oldum , ülke öyle bir haldeki sırf millet yurtdışından alışveriş yapmasın diye aynı interneti zaman zaman kısıtladıkları gibi yıldırmak için teslimatları da yavaşlatacaklar diye korkuyorum.
Belki de henüz akıl edemediler.Umarım etmezler.