Aliexpress

Sanal kart nasıl oluşturabiliriz, Bende yakın zamanda sipariş vericem. Bankamatik kartımdan ödeme yapmayı planlıyordum açıkcası içince asla para tutmam ama.

Öncelikle kredi kartınız olması lazım .. hangi kredi kartı kullanacaksanız onun android, ios uygulamasından ve ya internetten girip sanal kart olustura tıklayın süreyi fazla uzun tutmayın, parayı da alacağınız kadar limit belirtin hepsi bu kadar

Selamlar. Daha önce başıma gelen olay burada bilgi amaçlı bulunsun. Kredi kartı kullanmaya başladığım günden beri sanal kart dışında bir kac defa direk normal kart kullanmışımdır. Bir gün telefonuma mesaj geldi. Ingilterede bir bisiklet satiş sitesinden tutar cekilmiş ve bu işlem size ait değilse hemen bankanıza basvurun diyordu. Peşine ikinci mesaj. Yine ingilterede bir otelde içecek ödemesi. Hemen internet bankaciligindan kontrol ettim. Limitim tamamen kullanilmiş. Telefon ile kartimi kapattirdim. Ertesi gunu hemen şubeme gittim. Benden imza örneği aldılar. Dunyadaki hemen hemen tum bankalar bir örgüte veya bir birlige üyemiş. Benim bankam ingilterddeki bisiklet firmasinin bankasina başvurdu. Bu işlemin Güray tarafindan yapildigini kanitlanyiniz diye. Yanlis hatirlamiyorsam 7 ile 10 gun icinde ıslak imzamı kanitlamalari gerekiyormus. Tabi kanitlayamadilar ve cekilen tutar geri kartima yatti.

Banka bana yeni kart numarali yeni kart gonderdi. Simdi ise sanal kartsiz 1 kurusluk islem dahi yapmiyorum.

Saygilar, sevgiler

Evet kredi kartıyla yapıyoruz. Fakat kredi kartı üzerinden sanal kart oluşturmanı tavsiye ederim. İnternet bankacılığını kullanıyorsan sanal kart oluşturman birkaç dakikanı almaz.
Bu tarz sitelerden hatta internetten yapılan tüm alış verişlerde asıl kredi kartınızı kullanmanız dolandırılmaya davetiye çıkartmak oluyor. Tecrübeyle sabittir. Facebook hesabım olmamasına rağmen 1500TL alış veriş yapıldı kartımdan. Allahtan alış veriş limitim dolmuş. Normal limite girselerdi yerli araba fiyatını geçerdi işlemler. 3D işlem olmadığı sürece sorun çözülüyor ama yaşadığınız şok ve sıkıntı uzun süre geçmiyor

Sanal kart kullanın arkadaşlar. Sanal oluşturmak çok basti. İnternet bankacılığı ya da mobil bankacılık uygulamalarıyla kredi kartı yönetim ekranlarından çok basitçe kart oluturabilirsiniz. Alış-verişi ise karta limit tanımlayarak yapıyorsunuz. Limitleri de "her gün sıfırlansın" diye ayarlarsanız ya da alış-verişten sonra limitleri sıfırlarsanız güvenli şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

DAIWA 8 Örgü jbraid 300 m 11/11 de 15 dolar civarına geliyor. Fiyat olarak çok uygun gibi. Daha önce buradan alıp kullanan var mı?

DAIWA 8 Örgülü Olta-Uzunluğu: 300 m/330yds, çap: 0.2mm-0.42mm, boyutu: 30-100lb Japonya PE örgülü hattı J-Örgü Hattı
(link)

Back