Bu misinayı hala kullanıyorum zaten bence de güzel misina ve Türkiye’deki en uygun fc bu ama daha uygunu vardır belki diye sormak istedim.(link)
Linkteki FC beni hiç üzmedi. Zaten her avdan sonra değiştiriyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
Kaç mm kullanıyorsunuz acaba bendeki 0.30 sanırım 0.25 almak istiyorum gam yapar mı diye merak ediyorum(link)
Linkteki FC beni hiç üzmedi. Zaten her avdan sonra değiştiriyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
25 ve 35 kullanıyorum. gam problemi olmadı hiçKaç mm kullanıyorsunuz acaba bendeki 0.30 sanırım 0.25 almak istiyorum gam yapar mı diye merak ediyorum
100 metresi 40 50 metresi 17 lira 🙂 fiyat niye böyle onu da anlamadım 100 metre daha uygun olması gerekirken 50 metre daha uygun fiyat olarakValla 100 mt. 40 tl. 50 cm'den 200 tane fc bağlarsın. Daha hesaplısı nasıl olur bilemem...
Dechatlon işte, adı üzerinde Tuhaflıklar Mağazası100 metresi 40 50 metresi 17 lira 🙂 fiyat niye böyle onu da anlamadım 100 metre daha uygun olması gerekirken 50 metre daha uygun fiyat olarak
Tam fc mi ondan da emin değilim yalnız yaktığın zaman siyah oluyormuş fc misinalar ama bu misina bazen siyah olmuyor sürekli deniyorum 🙂 yakıyorum misinayı25 ve 35 kullanıyorum. gam problemi olmadı hiç
Benim kullandığım her seferinde siyah oluyor. Bildiğim ise fc misinaların kararmadığı. Sanırım bu misina FC kaplama, ancak dediğim gibi her avdan sonra zaten değistiriyorum. Yeterince iş görüyor.Tam fc mi ondan da emin değilim yalnız yaktığın zaman siyah oluyormuş fc misinalar ama bu misina bazen siyah olmuyor sürekli deniyorum 🙂 yakıyorum misinayı
Fc misinaların orijinal olup olmadığını çakmakla yakarak kontrol ediyorlar bildiğim kadarıyla forumdan öğrendim bende.mesela oskar fc kaplama misinayı yaktığımda siyah olmamıştı ama bu misinayı yaktığımda siyah olmuştu yaktığım yer ama daha sonra denediğimde siyahlaşmadı ya da bana öyle geldi.o yüzden emin olamadım ama alınabilecek en iyi misina bu yine.Benim kullandığım her seferinde siyah oluyor. Bildiğim ise fc misinaların kararmadığı. Sanırım bu misina FC kaplama, ancak dediğim gibi her avdan sonra zaten değistiriyorum. Yeterince iş görüyor.