ErzincanLee
Aktif Üye
usta bulursan aldığın yerle ilgili bilgi verirsen sevinirimEvet o attığım resimdeki neon oje ile boyamış ben yarın bakacağım bulursam ana renklerden almayı düşünüyorum bolca
usta bulursan aldığın yerle ilgili bilgi verirsen sevinirimEvet o attığım resimdeki neon oje ile boyamış ben yarın bakacağım bulursam ana renklerden almayı düşünüyorum bolca
bunlar kingdom mı?Renkler harika
![]()
![]()
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
![]()
en son gelen ürünlerden birisi tabi ki baska bir renk var elımde.. denemelerde wtd de bıraz sıkıntısı var su üstünde düz durmakta. arka tarafa 2 adet daha ufak bilya ekledım
şu an arka taraf suda biraz gömülü duruyor duruma göre 1 bilya daha ekleyebilirim... altaki sahteyi 4 tl ye aldım üst gagayı kesıp bu sahteye monte edıcem
bakalım
![]()
Sert bir plastik malzemeden yapabilirsiniz eskiden ben bir kere yapmıştım şu ekteki konuda var (link)Gagası kırık bir sahtem var düzeltilebilir mi?
Dandik bir sahteden alıp yapıştırmayı düşündüm ama sağlam olur mu diye güvenememiştim. Deneyeceğim teşekkürler@uozkan kutu kolanın ust tarafından olur ne bıleyım kredı kartlarından olur
aynı gaga modelını tutturamayabılırsınız 🙂 eskı kaset kutusu da olur mesela 🙂 önemli olan sekıllendırmekDandik bir sahteden alıp yapıştırmayı düşündüm ama sağlam olur mu diye güvenememiştim. Deneyeceğim teşekkürler