Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

ErzincanLee

Aktif Üye
Adı
HALİL EKİNCİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Evet o attığım resimdeki neon oje ile boyamış ben yarın bakacağım bulursam ana renklerden almayı düşünüyorum bolca
usta bulursan aldığın yerle ilgili bilgi verirsen sevinirim

omer.t.k

Yeni Üye
Adı
Ömer
US $12.50 58%OFF | Free Shipping Daiwa J-BRAID 8A 150M 100% Original multicolor 8 wire braid line monofilament 10-60lb fishing line made in japan
US $12.5 58% OFF|Free Shipping Daiwa J BRAID 8A 150M 100% Original multicolor 8 wire braid line monofilament 10 60lb fishing line made in japan-in Fishing Lines from Sports & Entertainment on Aliexpress.com | Alibaba Group

Lrf için 0.06 mm olanını almak istiyorum ama 2 çeşidi varmış sanırım. 8A ve 8E diye. Ali deki 8A versiyonu ve kalitesinin düşük olduğu söyleniyor. Alıp Kullanan varsa yorumu çok makbule geçer.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif

en son gelen ürünlerden birisi tabi ki baska bir renk var elımde.. denemelerde wtd de bıraz sıkıntısı var su üstünde düz durmakta. arka tarafa 2 adet daha ufak bilya ekledım
şu an arka taraf suda biraz gömülü duruyor duruma göre 1 bilya daha ekleyebilirim... altaki sahteyi 4 tl ye aldım üst gagayı kesıp bu sahteye monte edıcem
bakalım

uozkan

Aktif Üye
Adı
Uğur Özkan
Kan Grubu
A Rh Negatif

en son gelen ürünlerden birisi tabi ki baska bir renk var elımde.. denemelerde wtd de bıraz sıkıntısı var su üstünde düz durmakta. arka tarafa 2 adet daha ufak bilya ekledım
şu an arka taraf suda biraz gömülü duruyor duruma göre 1 bilya daha ekleyebilirim... altaki sahteyi 4 tl ye aldım üst gagayı kesıp bu sahteye monte edıcem
bakalım

Gagası kırık bir sahtem var düzeltilebilir mi?

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@uozkan kutu kolanın ust tarafından olur ne bıleyım kredı kartlarından olur