Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Hkapan

Aktif Üye
Adı
Hüseyin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Adı
Kerem KESKİN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Spin disiplininde daha önce kullandığınız kaliteli monoflament (normal) misina öneriniz nedir ? Bugün ilk avımdı ve Seaknight 8 örgülü 0.16 ip misina kullandım kuşgözünden illallah ettirdi. Sorun ben de olabilir :)

MOVISTAR

Üye
Adı
Berk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aliekspressten kaç günde geliyor siparişler genel olarak bilgisi olan var mı?

CYKRLI

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Spin disiplininde daha önce kullandığınız kaliteli monoflament (normal) misina öneriniz nedir ? Bugün ilk avımdı ve Seaknight 8 örgülü 0.16 ip misina kullandım kuşgözünden illallah ettirdi. Sorun ben de olabilir :)
Ben decathlondaki caperlan florokarbon katkılı misina kullanıyorum ve gayet memnunum. 150 metresi 6 tl.

nzmshn

Üye
Adı
Nazım ŞAHİN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fiyatı hesaplı olup denesem mi, böyle bir zar atılır mı acaba dedirten ip Daiwa J braid. Bunu aliexp. den alıp kullanan var ise burada paylaşırsa sevaba girer bence. Seaknigh w8 konusunda deneyimim var renk atması çok önemli değil fc lider bağlıyoruz zaten ama kuşgözü konusunda çok kötü. 101 cm sarımlı makinede bile aksiyon verirken yapıyordu kuş gözünü. Bıktım en sonunda. Lineaffe nin japan braid yazan bir ipini aldım 300 m. ve 0,23 olarak. Memnunum.

omer.t.k

Yeni Üye
Adı
Ömer
Bir çok sebep kuş gözüne neden oluyor. İpi makinaya fazla veya gevşek sarmış olabilirsin.Kullandığın sahte ip için fazla hafif kalıyor olabilir. Mono misina kullanmadığım için bir önerim yok malesef.

nzmshn

Üye
Adı
Nazım ŞAHİN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşlar teknede yemli avda ve slow jigging de kullanmak üzere daiwa fuego lt 5000 dcxh almayı düşünüyorum. Ne dersiniz ? Üzerinde de seaknight monster w8 0.23 ip sarmayı düşünüyorum. Sizce amacıma uygun bir tercih olur mu ?
Hiç düşünme al hobidaşım. Kuş gibi ağırlığı var ben kullanıyorum alet nalet derler ya aynen öyle. 0,23m ipi 300m alıp tamamını sardım hepsini aldı. Çok iyi bir şanzımanı var drag ile beraber 80 gr jig suda çekerkende aynı direnç var çevirme kolunda sudan çıkarınca da. Sedona kullandım aynı devir ve aynı drag gücüne sahip; hikaye kardeşim. Daiwa aywaaa :)