Aliexpress

@zaad yok zafer abi marka fark etmiyor şeffaf olsun yeterli ben rastgele kırtasiye veya ahşap boyama ürünleri satan dükkanlara girip alıyorum şimdilik 2 paket kullandım ikiside güzeldi fırcadan temizlenmiyor onun için kulak pamugu ile kullanıyorum ben iğneleri çıkarıp sürüyorum kurumaya bırakıyorum asıp

Hangisini kullandığınızı öğrenebilir miyim.

(link)

Bu ürünü aldım. İhtiyacınız kadar küçük bir kapta iki tüpten eşit miktarda sıkarak karıştırıp kürdan ya da iğne ile halka diplerine ya da çatlak kırık gördüğünüz her yere uygulayabilirsiniz. En az 12 saat kurumaya bırakın. Çok fazla sürmemeye çalışın, kuruduktan sonra çıkaramazsınız.

klips, jig head, tekli iğne ve rapalalar için 3 lü iğneler arıyorum. ayrıca daları yüksek 20 gr civarı rapala arayışı içindeyim. tavsiyeleriniz var mı?

(link)

Bu ürünü aldım. İhtiyacınız kadar küçük bir kapta iki tüpten eşit miktarda sıkarak karıştırıp kürdan ya da iğne ile halka diplerine ya da çatlak kırık gördüğünüz her yere uygulayabilirsiniz. En az 12 saat kurumaya bırakın. Çok fazla sürmemeye çalışın, kuruduktan sonra çıkaramazsınız.
Teşekkür ediyorum...

Peki suan içine su kacanlari kurtarabilirmiyim?
Kurtarılır elbette. İster istemez taşa maşa vuruyor çıtlıyor birleşme yerlerinden en iyi markalar bile. Ben 4 mm uç ve matkap ile tam sırtından 4 tane delik açtım birleşme yerlerinden. Dikkatli bakınca düz bir çizgi halinde görünür zaten birleşen 2 kenar. Birbiriyle aynı hizada buharlaşacağını tahmin ettiğim yerden deldim bıraktım güneşte 2 gün kadar ki iyice kurumalı yoksa buhardan yeniden açar alttan. Sonra pamuk parçası mercimek kadar bir ebatta sahtenin içine düşürmemek kaydı ile kürdanla deliğe tıkadım. 502 japon damlattım muazzam ikilidir pamuk ve japon kemik gibi oldu. Fazlalık parmağımla dokununca vardı sahtenin boyasına zarar vermeden ince zımpara yahut kesin bir bıçakla o fazlalığıda hallettim. Baktım güzel oldu akıtmadan 502 japonu, bütün birleşme çizgisi boyunca parmağımla sürdüm. Halen kullanırım sorun yok bilmem kaç av oldu. 80-90 tl kardayız yani 2 sahteden. Napıyoruz bu cebimizdeki kurtardığımız miktarı, hemen aklımızdaki yeni bir sahteye gömüyoruz. E rast gelsin bari değil mi yani?

Hayırlı günler...

Şu marka/model ipi kullanan oldu mu? Tavsiye edermisiniz?
(link)

Ayrıca hem LRF için 4X Hemde SURF için 8X ip siparişim olacak... Anladığım kadarıyla yurtdışı (link) ve (link) Markaları tercih ediliyor.Şu anki fiyatlara baktığımda SeaKnight daha uygun fiyatlı. Tavsiye alabilir miyim?

Back