güzel ürüne benziyor ancak bütçeme biraz fazla gibi geldi. 100 tl altına bulmaya çalışıyorum ama teşekkür ederim tavsiyeniz için.Shimano yeni kairikiden memnunum.
güzel ürüne benziyor ancak bütçeme biraz fazla gibi geldi. 100 tl altına bulmaya çalışıyorum ama teşekkür ederim tavsiyeniz için.Shimano yeni kairikiden memnunum.
Evet, uygulama bu şekilde. Yani CIF bedeli üzerinden gümrük vergisi hesaplanır. Mal bedeli, navlun ve sigorta dahil bedel üzerinden yani. Ama uygulama biraz farklı gibi şuan. Çünkü 120 TL üzerindeki bir alışverişin biraz önce gümrükten geçti ve torba açma kapama bedeli artı gümrük vergisi toplam 15 TL masraf çıktı. Biraz tolerans gösteriliyor gibi geldi bana ya da satıcı fiyatı düşük yazdı. Paket gelsin bakalım.Arkadaşlar kargo Ücretini de vergilendiryorlar mı?
Kargo mesela 500 TL tutuyor
Bu 500 TL’den vergi alıyor mu devlet
Maldan alıyor da kargodan alıp almadığını öğrenmek istedim
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet, uygulama bu şekilde. Yani CIF bedeli üzerinden gümrük vergisi hesaplanır. Mal bedeli, navlun ve sigorta dahil bedel üzerinden yani. Ama uygulama biraz farklı gibi şuan. Çünkü 120 TL üzerindeki bir alışverişin biraz önce gümrükten geçti ve torba açma kapama bedeli artı gümrük vergisi toplam 15 TL masraf çıktı. Biraz tolerans gösteriliyor gibi geldi bana ya da satıcı fiyatı düşük yazdı. Paket gelsin bakalım.
güzel ürüne benziyor ancak bütçeme biraz fazla gibi geldi. 100 tl altına bulmaya çalışıyorum ama teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Oskar ın 300 metrelik 8x ip misinasını kullandım. Problem yaşamadım.Merhaba Spin Takım için örgü misina bakıyorum daha önce alıp denediğiniz bir ürün var mı acaba?
Teşekkür ederim. Hepsini aynı mağazadan aldım ve özelden mağazaya yazdım tek pakette göndermeleri için. Bu sayede açma kapama bedeli dahil 14,50tl ödedim. Satıcı pakete 2usd yazmış 🙂 kafalarına göre vergi yazmışlar yani.Bol trofeli avlar. Vergi olarak ne ödediniz.