Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aranıyor Alınık Muhtelif Sahteler...

cihsib

Aktif Üye
Adı
Cihangir
Kan Grubu
B Rh Negatif
Arkadaşlar merhaba. Her türlü kaliteli deniz sahtelerinize talibim. Düşük kalitedeki sahteleri (Pelikan, strike-pro vs.) kesinlikle istemiyorum. Shimano, Duel, Savage Gear, Daiwa, Ryobi, Rapala (max-rap) gibi markalar olabilir. Türkiye de olmayan ancak yurtdışında satılan çok kaliteli sahteler de olabilir. Ayrıca teklif edeceğiniz sahtelerin kondisyonlarının sıfır ya da sıfıra yakın olmasını istiyorum.

Tekliflerinizi sahtelerin fotoğrafları, tek tek marka ve modelleri ve vereceğiniz fiyat ile birlikte özel mesaj olarak tarafıma yollarsanız sevinirim. Herkese rastgele.

cihsib

Aktif Üye
Adı
Cihangir
Kan Grubu
B Rh Negatif
günceldir arkadaşlar. kimsede yok mu ya?

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Satılıklar bölümünde rapala maxraplarım var incele istersen

cihsib

Aktif Üye
Adı
Cihangir
Kan Grubu
B Rh Negatif
enteresan konu günceldir ;)

sayitusta

Daimi Üye
Adı
Mehmet koçak
Kan Grubu
O Rh Pozitif
daiwa ima duo tackle haous gibi markaların sahtelerini çok perte çıkmamışsa zaten sıfırı 70 sa ancak 60 alırsın bence çok hayal kurma ben sıfırında 5 tl indirtemiyorum :)

cihsib

Aktif Üye
Adı
Cihangir
Kan Grubu
B Rh Negatif
daiwa ima duo tackle haous gibi markaların sahtelerini çok perte çıkmamışsa zaten sıfırı 70 sa ancak 60 alırsın bence çok hayal kurma ben sıfırında 5 tl indirtemiyorum :)
ne kadar güzel

Son düzenleme:

cihsib

Aktif Üye
Adı
Cihangir
Kan Grubu
B Rh Negatif
arkadaşlar lütfen kıymetli yorumlar yazmayın. sadece satacak sahteleriniz varsa özel mesaj atın. gerisi sizde kalsın. herkese rastgele.