Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alış-veriş

Adı
ibrahim ünal
Bulunduğum yere yeni taşındığım için olta kamış ve malzeme alabileceğim güvenilir ve uygun bir yer bilmiyor bunun için internet aracılığı ile alış-veriş yapacağım bunun için güvenilir bi internet sitesi önerebilir misiniz. Ayrıca Sakarya iline gitme imkanım var oralarda bildiğiniz balık malzemesi satan bi yer olarakta tavsiye edersenizde sevinirim herkese rasgele

Önder Kanığ

Moderatör
Yönetici
Adı
Önder
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sevgili İbrahim;

Aşağıya alışveriş yapabileceğin aklıma gelen bir kaç tane link ekledim, bunlardan güvenle alışveriş yapabilirsin.
(Tabii ben aklıma gelen bir kaç Link'i eklediğimden bu diğerlerinin güvensiz olduğu anlamına gelmemeli.)

Sakarya'da alışveriş yapabileceğin yer var mı bilmiyorum alternatifi bol ürün yelpazesi ve fiyat karşılaştırması açısından avantajlı olacağını düşündüğüm aşağıdaki Link' leri veya forum arkadaşlarımızın farklı önereceği yerlerden değerlendirme yapmanı, eğer imkanın varsa firmaların yerlerine gitmeni,(İnternet'ten fotoğraflarını görerek almaktansa elinde görerek inceleyerek alman daha yararlı olacaktır.) tavsiye ederim.

Sabahsuyu.com - Olta Malzemeleri - Duo, Daiwa, Tailwalk, Tackle House, YGK, Miya Epoch, Major Craft, Vercelli, Shimano, Jigging Master
SPOT BALIK Olta ve Balık Av Malzemeleri - Balık Avı Marketi - Olta Seti ve Takımları
cengizbalikcilik.com.tr

Adı
ibrahim ünal
Sevgili İbrahim;

Aşağıya alışveriş yapabileceğin aklıma gelen bir kaç tane link ekledim, bunlardan güvenle alışveriş yapabilirsin.
(Tabii ben aklıma gelen bir kaç Link'i eklediğimden bu diğerlerinin güvensiz olduğu anlamına gelmemeli.)

Sakarya'da alışveriş yapabileceğin yer var mı bilmiyorum alternatifi bol ürün yelpazesi ve fiyat karşılaştırması açısından avantajlı olacağını düşündüğüm aşağıdaki Link' leri veya forum arkadaşlarımızın farklı önereceği yerlerden değerlendirme yapmanı, eğer imkanın varsa firmaların yerlerine gitmeni,(İnternet'ten fotoğraflarını görerek almaktansa elinde görerek inceleyerek alman daha yararlı olacaktır.) tavsiye ederim.

Sabahsuyu.com - Olta Malzemeleri - Duo, Daiwa, Tailwalk, Tackle House, YGK, Miya Epoch, Major Craft, Vercelli, Shimano, Jigging Master
SPOT BALIK Olta ve Balık Av Malzemeleri - Balık Avı Marketi - Olta Seti ve Takımları
cengizbalikcilik.com.tr

Adı
ibrahim ünal
Önder bey çok haklısınız bu diğer sitelerin güvensiz olduğu anlamına gelmiyor sadece siz değerli balık sevdalısı insanların daha önceden alış-veriş yapmış olduğu sitelerden faydalanmak istedim çok sağolun önder bey ilginiz için