Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Alternatif yem önerim;

alpperr

Üye
Adı
Alper DEMİR
Daha önceleri tavuk taşlığını yılan balığı yakalamak için atmışlığım vardır ama denizdede bu yemi kullanmayı düşünmemiştim hiç...

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Bu yem gerçekten de ilginç.
Daha çok at-çek tarzı ile avlanmayı seviyorum ama birgün yemli yapmaya niyetlendiğimde bu yemi hatırlayacağım. :)

YaşaR

Moderatör
Yönetici
Gold Üye
Adı
YaşaR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bülent abi konuya fayda sağlaması amacı ile bilmeyen arkadaşlara 1-2 foto..

Bu arada önümüzdeki hafta bu yemi Mordoğanda deneyeceğim. Sonuçları paylaşırım. Paylaşım için teşekkürler.
Tavuğun içindeki yeri;

Markette raftaki görünümü;

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bülent abi konuya fayda sağlaması amacı ile bilmeyen arkadaşlara 1-2 foto..

Bu arada önümüzdeki hafta bu yemi Mordoğanda deneyeceğim. Sonuçları paylaşırım. Paylaşım için teşekkürler.
Tavuğun içindeki yeri;

Markette raftaki görünümü;
bence denemelisin mordoğanda ...
bu arada küçük bir tiyo vereyim ,,,o mordoğanda yakalanan fangirilerin çoğu tavuk eti ile yakalandı:):)

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu yem gerçekten de ilginç.
Daha çok at-çek tarzı ile avlanmayı seviyorum ama birgün yemli yapmaya niyetlendiğimde bu yemi hatırlayacağım. :)
yemin faydasını görürsen ,,benide hatırlamayı unutmayacağına eminim..:):)

merakla

Üye
Adı
ALI IHSAN
tavuk cigeri tavsiyemdir. on numara yem ve hiç bir deniz canlısı kayıtsız kalamıyor...

cuneyt1972

Üye
Adı
CÜNEYT ALKAN
Peki tavuk ciğerini bir gün önceden tuza bassak ve biraz sertleşmesini sağlayıp suyunu da atmış olsak verimi artabilir mi? İğneden de çabuk düşmemiş ve balık da hemen yemimizi alamamış olur diye düşündüm...:)

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Peki tavuk ciğerini bir gün önceden tuza bassak ve biraz sertleşmesini sağlayıp suyunu da atmış olsak verimi artabilir mi? İğneden de çabuk düşmemiş ve balık da hemen yemimizi alamamış olur diye düşündüm...:)
kuzu çiğeri,kuzu dalağı,tavuk ciğeri ,,bunları yem yapmayı düşünüyorsan,,kanlı canlı olmasına dikkat etmelisin,tuzlayıp yıkarsan yem cazibesini kaybeder,,levrek tarzı balıklar bu yemler kanlı canlı olursa çok severler...
bu tarz yemleri iğneye takdıktan sonra üzerine siyah makara iplği sararak sağlamlaştırabilirsin....:)

cuneyt1972

Üye
Adı
CÜNEYT ALKAN
kuzu çiğeri,kuzu dalağı,tavuk ciğeri ,,bunları yem yapmayı düşünüyorsan,,kanlı canlı olmasına dikkat etmelisin,tuzlayıp yıkarsan yem cazibesini kaybeder,,levrek tarzı balıklar bu yemler kanlı canlı olursa çok severler...
bu tarz yemleri iğneye takdıktan sonra üzerine siyah makara iplği sararak sağlamlaştırabilirsin....:)
Bu yönden hiç düşünmemiştim bilgi için çok teşekkürler...