Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
bence denemelisin mordoğanda ...
yemin faydasını görürsen ,,benide hatırlamayı unutmayacağına eminim..Bu yem gerçekten de ilginç.
Daha çok at-çek tarzı ile avlanmayı seviyorum ama birgün yemli yapmaya niyetlendiğimde bu yemi hatırlayacağım.![]()
faydalı olursam ne mutlu..Daha önceleri tavuk taşlığını yılan balığı yakalamak için atmışlığım vardır ama denizdede bu yemi kullanmayı düşünmemiştim hiç...
kuzu çiğeri,kuzu dalağı,tavuk ciğeri ,,bunları yem yapmayı düşünüyorsan,,kanlı canlı olmasına dikkat etmelisin,tuzlayıp yıkarsan yem cazibesini kaybeder,,levrek tarzı balıklar bu yemler kanlı canlı olursa çok severler...Peki tavuk ciğerini bir gün önceden tuza bassak ve biraz sertleşmesini sağlayıp suyunu da atmış olsak verimi artabilir mi? İğneden de çabuk düşmemiş ve balık da hemen yemimizi alamamış olur diye düşündüm...![]()
Bu yönden hiç düşünmemiştim bilgi için çok teşekkürler...kuzu çiğeri,kuzu dalağı,tavuk ciğeri ,,bunları yem yapmayı düşünüyorsan,,kanlı canlı olmasına dikkat etmelisin,tuzlayıp yıkarsan yem cazibesini kaybeder,,levrek tarzı balıklar bu yemler kanlı canlı olursa çok severler...
bu tarz yemleri iğneye takdıktan sonra üzerine siyah makara iplği sararak sağlamlaştırabilirsin....![]()