Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Altınoluk Mera Yardımı

fredyss

Yeni Üye
Adı
Ferdi GENÇ
Arkadaşlar Altınolukta keyifle hem kıyıdan hem tekne ile av yapabileceğim yer tavsiye eder misiniz?

Adı
batu berkim
merhaba bende bayram tatilinde altınolukta olucam yazlık var , sorunuza gelelim o bölgelerde degğilde asos kadırga behramkale kıyı ve açıklarında iyi bir av yapıcağınızı söyliyebilirim şimdiden rast gele.

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Ben de tatilde oradaydım. Kıyıdan pek verimli değil. Ama Altınoluk limanda geceleri olta atan çok kişi var, orada bir şeyler alma şansınız olabilir. Tekne ile ise limanın açığında bir otobüs batığı varmış, oraya tekneler gidiyordu avlanmaya. Akşamları da kalamar avlama şansınız var.

Ben Behram kalede avlandım.

fredyss

Yeni Üye
Adı
Ferdi GENÇ
Ben de tatilde oradaydım. Kıyıdan pek verimli değil. Ama Altınoluk limanda geceleri olta atan çok kişi var, orada bir şeyler alma şansınız olabilir. Tekne ile ise limanın açığında bir otobüs batığı varmış, oraya tekneler gidiyordu avlanmaya. Akşamları da kalamar avlama şansınız var.

Ben Behram kalede avlandım.
Limanın açığında otobüs batığı mı?? :eek:

yardımlarınız için saolun. tekne ile mercana da gitmeyi düşünüyorum kertenez alacağım yer var mı peki? :rolleyes:

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Limanın açığında otobüs batığı mı?? :eek:

yardımlarınız için saolun. tekne ile mercana da gitmeyi düşünüyorum kertenez alacağım yer var mı peki? :rolleyes:
Teknecileri zaten görürsün bir noktada toplanıyorlar. Onlara yaklaşırın :)

Yiğit Kocamanlar

Yeni Üye
Adı
Yiğit Kocamanlar
altın olugun tam karşısındaki sahildeyiz bizde ,buralarda kıyıdan pek av yapamıyoruz,altınolukta kıyıdan av yapabiliosanız bende katılmak isterim ,yada mera önerebilirmsnz tecrübeli biri olarak

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
altın olugun tam karşısındaki sahildeyiz bizde ,buralarda kıyıdan pek av yapamıyoruz,altınolukta kıyıdan av yapabiliosanız bende katılmak isterim ,yada mera önerebilirmsnz tecrübeli biri olarak
Akşam hava kararmasına yakın Müjdat Kumpirin önünden kıbrıs takımı ile güzel avlar yapabilirsin, fazla olta atan da yoktur zaten 1-2 kişi anca görürsün, uzun saçlı olana selam söyle amcam olur:) Rastgelsin......

turgutefe

Yeni Üye
Adı
Turgut Erdemir
Merhaba, bu tarihte altınoluk ve civarı spin veya yemli ile ilgili bilgi paylaşabilecek varmı? teşekkürler

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba, bu tarihte altınoluk ve civarı spin veya yemli ile ilgili bilgi paylaşabilecek varmı? teşekkürler
Levrek Levrek Levrek ve Lüfer - Dere ağızlarına akarsu ağızlarına direk zaten milleti takip edersiniz nerde adam varsa oradan balık çıkıyordur.Oralarda Şahin deresinin aktığı yerlerden alıyormış diye duyuyorum ara sıra oralara giden arkadaşlardan