Seyretmeye doyulmaz gerçekten. Güzel trofeler için tebrikler. Şansınız daim olsun.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler Tahir Üstadım.Harika bir av nefis trofeler.Sadece bu güzel balıkların daha güzel resimleri olsaydı mükemmel olacaktı.Ellerinize sağlık daha nice trofeleriniz olsun inşallah.Sevgilerimle
Sağol Akın Kaptan. Sana da güzel trofeler dilerim. Raporlarının takipçisiyim kardeşim.Seyretmeye doyulmaz gerçekten. Güzel trofeler için tebrikler. Şansınız daim olsun.
Sağol kardeşim.tebrikler hür abi harika balık. afiyet olsun![]()
Sağol kardeşim, sizlere de nasip olur inşallah.Tebrik ederim Hür abi,balıklar muhteşem,nasipin daim olsun,ayrıca geçmiş olsun,rastgele![]()
teşekkür Ozi,Tebrikler Hür Abi. Güzel balık maaşallah. RAsgeleee.
Teşekkürler sevgili kardeşim. Bu arada benim adım HÜR , soyadım ise MOLPatlattın yine bombayı maşallah barekallah ne diyeyim hürmol tek kelimeyle harika bu arada isminiz nedir ?üstadım..
Sağol irfan, üzerinize afiyet olsun. Hastalık çok kötü bir şey gerçekten.Tebrikler Hür abi,
Bu arada öncelikle geçmiş olsun gözlerimiz seni aramadı değil.
kutluyorum abicim maşallah dönüşün muhteşem olmuş.![]()