Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Altınova'da Güzel Bir Av Yaptık. 6Kg. ve 3 Kg.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kutlarım Hür çok güzel bir tatil ve sonunda levrekler...sen o oltaları arabaya koyarken zaten levrekleri düşünmüşsündür...
ailecek keyifli bir tatil ve keyifli bir av olmuş ,,daha iyilerinin daim olması dileğiyle....

sonder

Üye
Adı
seyfi
Harika günce olmuş, büyük keyif almışsınız tebrikler afiyet olsun.

Şubatın ilk haftası bende oradaydım ama evle uğraşmaktan balığa pek fırsat kalmadı. Harika bir hava vardı. Tekneyle bir sabah suyu yapalım dedik zifiri karanlıktan yönü kaybedip kuma oturduk. Kara nadas ta kara kuzuyu göremedik velhasıl.
Selamlar.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Teşekkürler sevgili Hür.Herşey dört dörtlük ama resimleri açıkça beğenmedim.Bu müthiş trofeleri bir dahaki sefere hakedildikleri şekilde resimle lütfen.Yanaklarından öpüyorum.Başarılı avlarının devamını diliyorum.

Adı
Orhan Küçükbiçmen
Bu harika levrekler için tebrikler, ellerinize sağlık, hoşçakal Hür kardeşim.:):):)

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Hür abi tebrikler, izlediğim kadarıyla bu bir rekor galiba, 6kg üzeri raporunu hatırlamıyorum, tekrar tebrikler bolşans..........