Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Amatör Bir Balıkcının Çantasında Neler Bulunur?

Merhabar Ben Ve Benim Gibi Bu İşe Başlayalı Henüz Yeni Başlamış Sayılabilecek Abilerim İçin Yararlı Bir Konu Olacağını Düşünerek Bu Konuyu Açıyorum.
Siz Değerli Büyüklerimin Yardımıyla Yavaş Yavaş Bir Takım Çantası Oluşturmaya Başlamak İstiyorum. Jig Takımım Ve Dip Takımlarım Tamam. Bunun Dışında Çapari,Dip Sırtısı Gibi Takımlarımda Mevcut. Ekipman Olarak (Rapala,iğne) vb Şeylerden Neleri Koymalıyım? Daha Çok Tekneden Avlanıyorum. Şimdiden Teşekkürler.

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tamirci, servisçi, nasıl ki takım çantası tam tekmil olmaksızın işe başlayamazsa, bu işe gönül veren kişiler de, aynı hesap.:) Hatta, her birnden yedekli bulundurulur. Eh geceleyeceksen, yiyecek, içecek ve sıkı giyim de envantere dahil edilmeli.:)

Tamirci, servisçi, nasıl ki takım çantası tam tekmil olmaksızın işe başlayamazsa, bu işe gönül veren kişiler de, aynı hesap.:) Hatta, her birnden yedekli bulundurulur. Eh geceleyeceksen, yiyecek, içecek ve sıkı giyim de envantere dahil edilmeli.:)
16.30 gibi tekne Suda, Geceliyoruz+Ertesi Sabahta Akşamı Ediyoruz Anca Öyle Kesiyor Balık Beni.. :)

roy

Aktif Üye
amatör balikciya çanta yetmez. çanta hiçbir zaman dolu gözükmez göze. 25 kilo takim götürürsün, av esnasinda aklina bise gelir çantanda bulamazssin. evimin çati katini bu ise ayirdim. tuzlu su surf ve spin takimlari ayri köselerde, tatli su spin ve yemli takimlari ayri bir kenarda, yemli avin degisik disiplin takimlari baska bir kösede, livarlar, kepçeler, kamis ayaklari, bilimum diger malzeme... brde yedek parça kösesi mevcut. orda da arizali makinalar, halkalari degismeyi bekleyen veya hasarli kamislar, makinalardan sökülen misinalar vs.. var.

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
Malzeme say say bitmez ve her zaman bir şeyler eksik kalır ama ilk yardım açısından yanımda bulundurduklarım: cımbız, antiseptik merhem, antihistaminik (antialerjik), 50-60 derece ısı veren heatpack, ağrı kesici. Şimdiye kadar kullanmam gerekmedi hiçbirini ama belli mi olay...

fdirej

Yeni Üye
Botla av yapıyorsan olmazsa olmaz can yeleği.

Sent from my iPhone using Tapatalk