_Ramazan_
Daimi Üye
Hhaha bakaciz artık şaşırtıcı şeyler bunlar abi biz satıcının yüksek fiyat çekenine alışkınızAmazonun önceliği müşteri memnuniyetidir, o yüzden salatalık çıkarsa hem paranı geri alırsın hem de bedava salatalık yemiş olursun 🙂
Hhaha bakaciz artık şaşırtıcı şeyler bunlar abi biz satıcının yüksek fiyat çekenine alışkınızAmazonun önceliği müşteri memnuniyetidir, o yüzden salatalık çıkarsa hem paranı geri alırsın hem de bedava salatalık yemiş olursun 🙂
Bizim satıcılar açısından çok birşey değişmez zaten, amazon'un kendi sattığı ürünleri denk getirmek lazım.Hhaha bakaciz artık şaşırtıcı şeyler bunlar abi biz satıcının yüksek fiyat çekenine alışkınız
Adem abi hayırlı olsun 👍👍Sabah siparişi verdim 250 liraya, benden sonra ürün kalmadı. Bakalım ne olacak.
Aynısının 360 cm olanı da şu anda çok uygun.
(link)
Sağolasın. benzer özellikte bir kamışım vardı ama dengesizdi. Bunu bu fiyata görünce dayanamadım. İnşallah iyi çıkar.Adem abi hayırlı olsun 👍👍
Çok iyi fiyata kaptın 😉😉
İnşallah Erkan, yeterki gidebilelim önce🙂 Sağolasın.
Mesela şöyle bir şey var arkadaşlar beyaz gulp 30 tl ama satıcısı kim nasıl gönderiliyor pek bir şey anlamadım
(link)