BaşMinekolos
Daimi Üye
Bende bir tane hem fiyatı uygun hemde kullanışlı bir sörf kamış arıyorum , tavsiye edebileceğiniz var mı ? hazır amazon yeni açılmış ve avantajlı iken...
Gönderiyi direkt amazon yapıyor. 3. şahısla uğraşmıyorsunuz.Mesela şöyle bir şey var arkadaşlar beyaz gulp 30 tl ama satıcısı kim nasıl gönderiliyor pek bir şey anlamadım
(link)
Bende bir tane hem fiyatı uygun hemde kullanışlı bir sörf kamış arıyorum , tavsiye edebileceğiniz var mı ? hazır amazon yeni açılmış ve avantajlı iken...
Son tek ve piyasaya göre ucuz sanırsam
(link)
Erkan abi aynen maalesef bu kamış o fiyatın yarısına bile olmaz 🙂🙂Alivio bile 500 olmuş piyasada 🙁
ucuzmu ucuz
Alırmıyım
Hayır 🙂
Alivio yu sevemedim gitti
😆😆😆😆😆😆😆
👍👍👍Erkan abi aynen maalesef bu kamış o fiyatın yarısına bile olmaz 🙂🙂
Alivio bile 500 olmuş piyasada 🙁
ucuzmu ucuz
Alırmıyım
Hayır 🙂
Alivio yu sevemedim gitti
😆😆😆😆😆😆😆
Erkan abi aynen maalesef bu kamış o fiyatın yarısına bile olmaz 🙂🙂
👍👍👍
Tekne kamışını aldım alivo nun
Shimano dedim iyidir herhalde diye düşündüm
🙁 fiyasko
silikon dolgu tekne kamışları bile ondan iyiydi iade ettim ve farklı bir ürün aldım
Erkan abi Shimanonun alt klasman ürünleri çok kötü, ucuz olacaksa Okuma falan alt klasmandada kötü değil, ama Shimanonun alt klasmanı alınmaz. Shimano alacaksan maalesef biraz seviyeyi yükseltmek gerekiyor. Yoksa üzerinde sadece Shimano yazıyor👍👍👍
Tekne kamışını aldım alivo nun
Shimano dedim iyidir herhalde diye düşündüm
🙁 fiyasko
silikon dolgu tekne kamışları bile ondan iyiydi iade ettim ve farklı bir ürün aldım
Erkan abi Shimanonun alt klasman ürünleri çok kötü, ucuz olacaksa Okuma falan alt klasmandada kötü değil, ama Shimanonun alt klasmanı alınmaz. Shimano alacaksan maalesef biraz seviyeyi yükseltmek gerekiyor. Yoksa üzerinde sadece Shimano yazıyor
Belki istisnalar vardır 😵😵