Muhayyer
Daimi Üye
Carbonite' i hiç sorma, benim gibi yemli seven için en iyi kamışlardan ve bir türlü denk gelemedik kendisiyle. Şimdi de dediğin gibi fiyatı uçtu gitti. Artık zor denk geliriz.Adem Abi ben Çapari ve kurşun arkasından anlamıyorum maalesef. Ama yemli beklemeli için bu fiyat klasmanında iyi bir kamıştır. Sen 250 TL'ye aldın, bu fiyata şu anda kullanabilecek 200gr atabilecek kamış bulmak kolay değil.
Okuma Carbonite Kamış bile 500-600 TL, ki benim aldığım zamanda 140 TL idi ve kimse tanımıyordu almayanı dövüyorlardı. Okuma PL-865 makineler bugün 620 TL ben 120 TL'ye almıştım birde yanında 1000 m Okuma misina hediyesi vardı 2 adet almıştım.
Tabi tanındıkça forumlarda tavsiye edildikçe hem dövizin artmasıyla hemde talepin artmasıyla fiyatlar 4lü rakamlara doğru gidiyor.
Kimse tanımadan ürünleri keşfetmek lazım, tavsiye edilmeye başlanınca iş işten geçiyor.
Tabi bunlar süper ürünler değil orta klasman kullanılabilir ürünler, ama fiyatlarıda sunni bir şekilde yükseliyor.
Öncesinde okuma revenger 420 teleskopik kamış vardı bende. Çok dengeliydi ama yemlide vuruşları anlayamıyordum. Sattım neredeyse sıfırdı.
Bir de evde markasını hatırlamadığım ama fiyat olarak 450 tl civarında olduğunu sandığım bir kamış var ama dengesiz. Yemlide hassasiyeti iyi.
Bunu sırf uygun buldum diye aldım, bakalım nasıl çıkacak. Hayırlısı.
Daha olmadı egeye yerleştiğim zaman çuprada kullanırım🙂