Amazon.com.tr Hakkında

Adem Abi ben Çapari ve kurşun arkasından anlamıyorum maalesef. Ama yemli beklemeli için bu fiyat klasmanında iyi bir kamıştır. Sen 250 TL'ye aldın, bu fiyata şu anda kullanabilecek 200gr atabilecek kamış bulmak kolay değil.
Okuma Carbonite Kamış bile 500-600 TL, ki benim aldığım zamanda 140 TL idi ve kimse tanımıyordu almayanı dövüyorlardı. Okuma PL-865 makineler bugün 620 TL ben 120 TL'ye almıştım birde yanında 1000 m Okuma misina hediyesi vardı 2 adet almıştım.
Tabi tanındıkça forumlarda tavsiye edildikçe hem dövizin artmasıyla hemde talepin artmasıyla fiyatlar 4lü rakamlara doğru gidiyor.
Kimse tanımadan ürünleri keşfetmek lazım, tavsiye edilmeye başlanınca iş işten geçiyor.
Tabi bunlar süper ürünler değil orta klasman kullanılabilir ürünler, ama fiyatlarıda sunni bir şekilde yükseliyor.
Carbonite' i hiç sorma, benim gibi yemli seven için en iyi kamışlardan ve bir türlü denk gelemedik kendisiyle. Şimdi de dediğin gibi fiyatı uçtu gitti. Artık zor denk geliriz.
Öncesinde okuma revenger 420 teleskopik kamış vardı bende. Çok dengeliydi ama yemlide vuruşları anlayamıyordum. Sattım neredeyse sıfırdı.
Bir de evde markasını hatırlamadığım ama fiyat olarak 450 tl civarında olduğunu sandığım bir kamış var ama dengesiz. Yemlide hassasiyeti iyi.
Bunu sırf uygun buldum diye aldım, bakalım nasıl çıkacak. Hayırlısı.
Daha olmadı egeye yerleştiğim zaman çuprada kullanırım🙂

Carbonite' i hiç sorma, benim gibi yemli seven için en iyi kamışlardan ve bir türlü denk gelemedik kendisiyle. Şimdi de dediğin gibi fiyatı uçtu gitti. Artık zor denk geliriz.
Öncesinde okuma revenger 420 teleskopik kamış vardı bende. Çok dengeliydi ama yemlide vuruşları anlayamıyordum. Sattım neredeyse sıfırdı.
Bir de evde markasını hatırlamadığım ama fiyat olarak 450 tl civarında olduğunu sandığım bir kamış var ama dengesiz. Yemlide hassasiyeti iyi.
Adem Abi Carbonite çok hassas. Bunun nedeni ise en uç bölümünün çok ince ve yumuşak olması ama bunun dezavantajıda var, çok kırılıyor. Benim ikiside 390'lıkta ve 420'likte defalarca kırılmıştır. Hatta bir örneği burda bu canavarı çekerken kırıldı:

Ahtopotu elimde kaldırırken dikkat et arka planda kamışın ucu yok 🙄🙄
Tabi ben kıyas değilim, ağır yem ve kurşun kullanıyorum :bsmagryr::bsmagryr:
Daha kırmadığım kamışa denk gelmedim :ssrtcbya::ssrtcbya:

Adem Abi Carbonite çok hassas. Bunun nedeni ise en uç bölümünün çok ince ve yumuşak olması ama bunun dezavantajıda var, çok kırılıyor. Benim ikiside 390'lıkta ve 420'likte defalarca kırılmıştır. Hatta bir örneği burda bu canavarı çekerken kırıldı:

Ahtopotu elimde kaldırırken dikkat et arka planda kamışın ucu yok 🙄🙄
Tabi ben kıyas değilim, ağır yem ve kurşun kullanıyorum :bsmagryr::bsmagryr:
Daha kırmadığım kamışa denk gelmedim :ssrtcbya::ssrtcbya:
Senin elindeki canavardan burada yok🙂 En fazla 100-120 gram atıyorum. Hedef balık lüfer olsa olsa en fazla 350-400 gr. Haricinde eşkina olursa o zaman kiloluk olabilir. onda da kepçe şart. Carbonite bizim mecralara daha uygun size nazaran bence.

Amazon türkiyeden aldığım okuma fina pro 7 35 kamışım Çok şükür geldi 👍👍👍 ama paketlemedeki özen beni benden aldı dikkatli inceledim ama inşallah bir sorun yoktur kurye getirdi sanırım zaten verdi ve koşar adım uzaklaştı bu güne kadar nasıl muamele gördüyse artık özgürlüğüne kaçtı resmen
WhatsApp Image 2018-09-21 at 14.17.14.jpeg

Dosyalar

• WhatsApp Image 2018-09-21 at 14.17.15.jpeg
    WhatsApp Image 2018-09-21 at 14.17.15.jpeg
    22.7 KB · Okunma: 24
Amazon türkiyeden aldığım okuma fina pro 7 35 kamışım Çok şükür geldi 👍👍👍 ama paketlemedeki özen beni benden aldı dikkatli inceledim ama inşallah bir sorun yoktur kurye getirdi sanırım zaten verdi ve koşar adım uzaklaştı bu güne kadar nasıl muamele gördüyse artık özgürlüğüne kaçtı resmen
80192 dosyayı görüntüle
Hayırlı bol trofeli avları olsun.
Benim de perşembe sipariş verdiğim dam steelpower kamış aynı paketlemeyle bu sabah teslim edildi.

carbonite 390 bende var , çok kompakt ve hafif bir kamış ama ucu çok esnek ve hissiyatlı gelmedi bana.

Back