Amerikan Tipi Jig Ve Baitler

Decoy un güzel offset kancaları var offset kanca alırken eğimli seç düz olmasın

Ben AliExpress’ten alıyorum acil olmadığında
Biraz arastirdim ve Decoy 3/0 offset igne siparis ettim saat 17.00 gibi.Bu arada rib wormun hangi renkleri is yapiyor ? Ben simdilik green silver siparis ettim. Tesekkurler

Biraz arastirdim ve Decoy 3/0 offset igne siparis ettim saat 17.00 gibi.Bu arada rib wormun hangi renkleri is yapiyor ? Ben simdilik green silver siparis ettim. Tesekkurler
Ben sipariş geçmiştim ama ellerinde yoktu bekliyorum sanırım motor oil gibi birseydi.

Sarı renk perchte iş yapar koyu renkler her türlü iş yapar bence ben koyu renk tercih etmiştim

C7FA9EC0-E645-4411-8DDD-355E7E493312.png

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
(link)

Ben sipariş geçmiştim ama ellerinde yoktu bekliyorum sanırım motor oil gibi birseydi.

Sarı renk perchte iş yapar koyu renkler her türlü iş yapar bence ben koyu renk tercih etmiştim

83006 dosyayı görüntüle

AliExpress'te ne buldum, inanamazsın
(link)
Gercekten fiyati uygunmus kancalarin. Motor oil rengini de gordum fakat yesil sempatik geldi 🙂 Sari renk de stoklarda yoktu.

Acaba agirligi artiracak bir sistem kursak ornegin 50 gr kursunlu teksas rig wormu 50-60 mt dibe daldirip ziplatabilsek cipura mercan vs. tutabilir miyiz ? Cipura kurt vs. yiyen bir hayvan cunku. Ozellikle teknede klasik dip avlarinda ise yarayabilir diye dusunuyorum. Bence denenmeye deger.
Shore jig tarzı av denenebilir ama bu tarz avda caroline tipi daha verimli olur gibi geliyor.

Back