Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ankara'dan Selamlar

15 Ocak-15 Mart arası hiç balık tutabildiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 3 60.0%
  • Hayır

Kullanılan: 2 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

murat006

Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Herkese merhabalar,

Forumu hobiye başlangıcımdan buyana sessiz takip edenlerdendim. Hobiye uzun yıllardır hevesim olsada vaktim olmuyordu. Başlangıcım derken ocak ayı ortalarıydı sanırım ilk oltayı alışım. O zamandan bu yana sayfalarca yazı okudum, defalarca ava gittim, birçok sahte yem aldım ancak bir balık tutamadım. 15 mart tarihinde sazan ve levreğinde kapanması ile 1 nisanı beklemeye başladım. Tutamasamda güzel yerler görüp iyi insanlar ile tanıştım. Forumları genel olarak sevdiğim için aktif olmak bilgi alış verişi yapmak adına foruma geldim. Umarım faydalı konular açıp sizlere de faydalı olmaya çalışacağım.

Birde anket yapayım dedim madem böyle bir özellik var kullanalım. :) Ben ocak 15 ile mart 15 arasında hiç balık tutamadım. Kızılırmak, Kurtboğazı, Eymir, Göksu hepsini denedim. Tatlı su levreği ve sazan için denemeler yaptım bu tarihler arasında sizlerden balık tutabilen oldu mu?

Genel olarak balık dipte olur beslenmeye önem vermez deniliyor. Sizlerden avlak istemiyorum sadece tanışırken bu konuda da sohbet etmek istiyorum. Acaba ben ve kısmen tecrübeli arkadaşım mı yanlış ilerledik yoksa genel olarak mevsim dolayısıyla tutulamıyor mu bunu merak ediyorum.

Uzun bir tanışma mesajı oldu. Şimdiden hepinize keyifli hobiler.

Saygılarımla...

Furkan06

Aktif Üye
Adı
Furkan vapurluoglu
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Benim Ankara'da bilkent göleti var av yasak ama hatri sayılı tanıdığım sayesinde bana musade ediyorlardi gölette sadece sazan var ama öyle böyle çok sazan yok kaynarcasina hemde kiloluk kiloluk fakat ufak bir gölet olduğu halde temmuz Ağustos Eylül dışında orda bir kere balık alamadım 10 sene avlandigim bir yerdi sıcak havada zillere yetisemezdim ama diğer mevsimlerde asla bir vuruş olmazdı o kadar çok balık olduğu halde , Eymir golunde solucan denediniz mi en azından kadife alirdiniz 3 senedir Ankara'da değilim malesef ama nisani beklerseniz çanilliya gidip sabah suyunda boy çizmesi giyip avlanirsaniz iyi balık alabilirsiniz tabi 3 senede degismediyse

Mustafa BİLGE

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
20190101_130047~2.jpg Hoş geldiniz... keyifli formlar...

rastgele...

Son düzenleme: